Thalloderma Shop
04/25/17 07:33
(http://www.klassa.bg/)

Патриотите: Няма доказателства за измама с оградата

 "Няма никакви факти, доказващи злоупотреба и никакви доказателства, че оградата е трябвало да е двуредова, а е направена едноредова. Няма и да бъде доказано". Това заяви съпредседателят на ОП Валери Симеонов след консултациите на коалицията с президента Румен Радев във връзка с твърдение на Радев, че се е платило за двуредова ограда по границата, а е била построена едноредна. Симеонов отбеляза още, че Радев възнамерявал да потърси допълнителна информация и да направи проверки.

"На места оградата е едноредова, защото времето напредваше. Беше взето решение там, където условията не позволяват двуредова и където има засилване на потока, да се изгради единична ограда. Тя вече е факт, можем да се поздравим с това",  посочи още той.

"Ако е необходимо, на някои места може да се направи двуредова. Да не забравяме, че имаме сума два пъти по-голяма от стойността на оградата, предоставена от ЕС за технически съоръжения", заключи той.
Симеонов каза още, че най-вероятно до края на месеца ще бъде подписано коалиционното споразумение и довери, че Радев до края на седмицата ще даде мандат на най- голямата партия ГЕРБ.
Красимир Каракачанов пък сподели, че президентът пожелал  на новата коалиция изкарване на пълен мандат.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване