Thalloderma Shop
04/26/17 09:56
(http://www.klassa.bg/)

Велизар Енчев : Симеонов и Каракачанов треперят от опозицията

 Велизар Енчев коментира скандала в парламента днес, когато БСП и ДПС напуснаха демонстративно заседанието. Вижте неговия коментар:

Симеонов и Каракачанов свалиха блицконтрола, защото като вицепремиери, нямащи понятие от спецификата на своите ресори / отбрана и енергетика/, треперят от въпросите на опозицията. Затова и преместиха Парламентарния контрол от БНТ1 в БНТ2. Ами тричащият кучета и биещият баби Далавери Симеонов? Този мултимилионер - от оградата с Турция, от мотела "Козият рог" и от законно присвоения 1 милион от партийната субсидия за 2014 и 2015г-какво разбира от енергетика? 

В отбраната и енергетиката трапезният войвода и експертът по далаверите са кухи лейки, но са експерти по комисионните за военните поръчки и подкупите от чуждите ЕРП-та.

Справка - вижте им имотните декларации и декларираните милиони.

От днес Народното събрание е в нозете на тримата негодници от ПФ. Гласувалите за Сидеров, Симеонов и Каракачанов незабавно да напуснат тази страница!

 

BNews.bg

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване