Thalloderma Shop
04/28/17 06:54
(http://www.clubz.bg/)

Бойко Борисов: Жизненоважно е Македония да запази целостта си

Жизненоважно е Македония да запази целостта си и да продължи по пътя на евроатлантическата интеграция. Това заяви в кулоарите на парламента лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов по повод размириците в съседната страна.

"Снощи разговарях по негово искане с президента на Македония. Груевски се обади, както и Зоран Заев - шефът на македонските социалисти. С него съм по-добър приятел, между другото, нищо че е от друго политическо семейство. Като всички и аз съм разтревожен от това, което се случва в Македония и много внимателно, без никаква намеса във вътрешните им работи ги призовах всичките да намерят политически изход от тази криза", каза Борисов.

Той припомни, че тази криза тлее години наред. Според него  емоционалните чувства на партиите трябва да останат на второ място.

"Виждате вече омразата е голяма. Надявам се да се намери политически изход. Не е хубаво на границите си да имаме такава нестабилност", каза още Борисов.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване