Thalloderma Shop
04/28/17 06:52
(http://www.klassa.bg/)

Си Си Кеч хвали Кристиан Костов

 

Бг вина и сирена гъделичкат небцето на Сандра и Саманта Фокс преди концерта в „Арена Армеец”

Диско дивата Си Си Кеч призна пред „Монитор”, че българската песен за тазгодишното издание на „Евровизия” й е фаворит, а Кристиан Костов е изпълнител, чиято кариера тепърва ще следи с интерес. Датчанката следи изкъсо конкурса и Beautiful Меss влиза в личния й Топ 3 с най-големи шансове за победа на финала в Киев през май. Откритието на Дитер Болен от Modern Talking ще пристигне у нас със своите DJ и балет, за да се включи в концерта Hits Only утре вечер в „Арена Армеец”.

На музикалната машина на времето ще се качат

още Сандра и Саманта Фокс – жените, които красяха всяка тираджийска кабинка с лика си и владееха мокрите сънища на нашенеца в края на 80-те.

Сандра ще пее у нас за първи път, но разказите на нейни близки за родното Черноморие вече са я накарали да планира лятната си почивка тук. Освен хитове като Touch Me (I Want Your Body), Don't Wait Up и Nothing's Gonna Stop Me Now, Саманта Фокс ще представи и тракове от новия си албум. Едрогърдата звезда работи и по първата си автобиография, след като наскоро загуби своя личен мениджър и партньорка.

По специални изисквания на дивите в бекстейджа на залата ще бъде вдигнат и фитнес, в който да загреят с танцьорите си. В менюто им ще влязат много плодове, свежи салати, както и сирена и вина българско производство.

Най-педантична към хранителния си режим

от трите певици е Саманта Фокс. Тя дължи добрата си форма на пет хранения с малки порции ежедневно. Въглехидрати си позволява само до обяд, а консумацията на поне 2 литра вода е задължителна.

 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване