Thalloderma Shop
04/29/17 08:05
(http://www.klassa.bg/)

Хороскоп за 29 април - събота

 Овен 21 март – 20 април

 

Ден на всевъзможни изкушения, на опити и страсти, които трудно се оправдават и задоволяват. Противопоказно е да се работи съвместно, особено с хора, които не познавате добре. Избягвайте злото с всички сили, не позволявайте да ви провокират да се доказвате или напрягате в една или в друга посока. Може да попаднете в неприятни и непривични обстоятелства и да се опълчите точно срещу хората, които са най-голямата ви подкрепа и любов. Ако тази нощ сте сънували нещо объркано, то и животът ви може да се обърка.

 

Телец 21 април – 20 май

 

Спазвайте девиза ”всяка коза за свой крак”. Не се събирайте с непознати и не тръгвайте да оправяте чуждите дела. Всичко, което се предприеме в съюз с някого ще зацикли до два дни и ще ви вкара в преразход на сили и средства. Почивайте повече, работете в своята градина и свършете работата, която касае личното ви пространство и семейния уют. Този ден може да стане щастлив или нещастен поради това какво ще изберете и кого ще предпочетете. Затова нищо не избирайте, а останете на нивото на вчерашния си избор.

 

Близнаци 21 май – 21 юни

 

Ако сте сънували родителите си, това е знак за предупреждение да не се влиза в съюзи извън преките интереси на семейството ви. Не е ден за запознанства и особено за първа среща. В живота ви може да се появи фаталната жена и мъжът, който ще обърка добре подредената ви вселена. В този ден не бива да се взимат решения, особено такива, които ще определят нова посока на избор, мисия и цел. Десет пъти премислете, преди да обещаете нещо и да направите крачка към някого. Почивайте в тесен семеен кръг.

 

Рак 22 юни – 21 юли

 

Изискването на деня е да не се взимат прибързани решения. Десет пъти премислете преди да направите важен ход и да се включите в нечия инициатива. Не си позволявайте да влизате в контакти с тези, които ви предизвикват или по някакъв начин се опитват да ви включат в своята игра. Противопоказна е работата в екип. Не се знае кой ще овладее и направлява интересите на групата и как ще ги използва. В следващите два дни ще си патите от взетите в момента решения. Не си позволявайте да влизате в скандали и разправии.

 

Лъв 22 юли – 22 август

 

Днес е опасно да се вкусва от забранения плод. Ако не искате да си имате неприятности не изневерявайте точно днес и не влизайте в обвързващи отношения с хора, които може да ви вкарат в грижи и неприятности. Противопоказно е да участвате и да се изявявате като титуляр на определена група. Не се знае какви сили владеят тълпата. Където се появи трети, със сигурност ще има и предател, човек, който ще се възползва от чувствата, амбициите и парите на другите двама. Останете си у дома, не е ден за нови запознанства.

 

Дева 23 август - 22 септември

Тежък и натоварен ден за родените в третата декада. Очаквайте провокации от страна на тези, с които влизате в контакт. Днес не бива да избираш между доброто и злото, да се оставяш да ти влияят хора, които не познаваш добре или имаш някакво предчувствие за нередност. Не може да се разбере кое и доброто и кое ще ви се отрази негативно на личния живот и кариерата. Един от най-неблагоприятните дни за годежи и брак, за обвързване, запознанства и съвместни инициативи. Не влизайте в преговори и не теглете кредити.

 

Везни 23 септември – 22 октомври

 

Ще изживеете приятни мигове, ако ограничите кръга от приятелства и познанства и прекарате този ден с близките и децата. Хубаво е да се разхождате в гората, да посетите приятно и релаксиращо място, да се заемете с приятни домашни дела и да поработите в градината. За нищо и за никъде да не се бърза. Намерете време за проучване и самоподготовка. Отклонете срещите с приятели, ако не искате да ви разбалансират и да плащате за чужди удоволствия. Денят се свързва с Адам и Ева. Не допускайте змията в своя кръг.

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

 

Ден за размисъл, за разтоварване и отпускане сред свои, сред приятели и близки, които няма да те натоварят или да ти поставят неизпълними условия. Грешките, които може да се допуснат днес е да се направи прибързан избор под диктовка или поради притискане от някого и нещо. Сами и в уединение ще изчистите съзнанието си и може да намерите правилното решение. Днес нито доброто, което ви предлагат, е толкова добро, нито злото, което ви тормози, е толкова зло. Трудно ще разберете кой какво ви мисли и крои. Важното отложете за утре.

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

 

Труден и рисков ден за избор особено за родените в третата декада. Отложете пътувания и съвместни инициативи особено с хора, които не познавате добре. Не е ден за запознанства, за взимане на важни решения и за старт на нови работни проекти. Ще почувствате намеси, ще попаднете под влияния, които трудно ще парирате. Оставете и порасналите си деца да направят сами своя избор. Днес доброто за един е зло за друг или обърква живота му. Там, където са двама, третият ще се окаже излишен или дори без да иска ще навреди.

 

Козирог 22 декември – 20 януари

 

В този ден всичко трябва да се прави по собствена воля и в интерес на най-близките. Изключете от компанията си тези, които ви провокират, навреждат и носят само главоболия. Намерете време за обмисляне на бъдещите си ходове. Не търсете консултации, услуги и съвети. Сами може да се справите с проблемите. Днес всеки гледа от своята камбанария и трудно влиза в положението на другия. Може да ви дадат егоистичен съвет, да ви примамят с ласки и обещания. Неблагоприятен ден за обвързвания от всякакъв тип.

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

 

Всичко, което предприемете самостоятелно и без странични намеси, ще ви донесе ползи и късмет. Днес може да се преборите с враговете и страховете, да намерите място на сила и да вземете правилното решение. Десет пъти премислете и проверете преди да кажете или направите каквото и да било. Другите ще се издънват по различи линии, но работата, която движите сами ще просперира. Не вредете на природата. Не давайте непоискани съвети, за да не излезете виновни за нечий провал.

 

Риби 20 февруари – 20 март

 

Тежък ден особено за родените в третата декада. В желанието да бъдете приети от някого или допуснати в желаната среда може да направите редица компромиси, които ще ви донесат само неприятности и болка. Не давайте и не теглете заеми. Не допускайте в личното си пространство хора, които не сте проверили в годините. Дори и близките по някакъв начин може да ви дадат лош съвет или да ви принудят да направите нежелан и вреден избор. По-добре е нищо да не избирате, а да почивате и да обмисляте бъдещите начинания.

 

ЧРД

 

Личната ви година е седмица. Предстои ви болезнен избор и преход в нова среда. Ще се наложат раздели. Някой ще замине да учи или работи в чужбина. В момента трябва сами и без чужда намеса да направите своя избор на цел и посока. Седмицата е човешкото число. Сам умираш, сам се раждаш, сам трябва да решиш къде и с кого ще продължиш. 2018 г. ще ви донесе късмет, пари и допълнителни екстри.

Родените днес ще имат стратегически и прогностичен ум, както и разностранни интереси. Ще имат няколко връзки или брака, ще са прекалено емоционални и ще живеят нашироко. Никога няма да се бедни, но и доста компромиси ще направят, за да са винаги подсигурени.

Днес ще се зачеват нежни на пръв поглед, но силни духом деца, които ще ръководят другите и ще насочват мислите им в правилната посока. Тези деца ще бъдат продължители на рода ви, не се отказвайте от тях. В тяхно лице ще видите някой от прадедите си.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване