Thalloderma Shop
04/29/17 15:44
(http://www.clubz.bg/)

ЦСКА разби "Левски" класически (СНИМКИ)

ЦСКА-София срази с класическото 3:0 "Левски" в мач от Първа лига, игран пред малко повече от 10 хиляди зрители на стадион "Васил Левски". "Червените" доминираха и напълно заслужено спечелиха убедително, а след почивката можеха и да разгромят своя съперник.

Началото на мача бе изцяло в “червено” и беляза крайния изход. Във 2-ата минута грешка в “синята” защита доведе до попадение на Арсенио Нунеш, като голът бе изработен от Густаво Кулма.

В 6-ата се стигна до аналогична ситуация, при която Кирил Десподов удвои. В радостта той съблече фланелката си и показа тениска с надпис “Защо винаги аз”. Младият нападател явно има предвид попаденията си във вратата на “сините” с екипа на “Литекс”.

До края на полувремето “Левски” имаше инициативата и повече владееше топката, но не успяваше да застраши вратата на символичните гости, които бяха добре групирани в своята половина.

Второто полувреме започна по сходен начин - ЦСКА вкара гол. Малко след като се разсея дима от бомбички и димки от сектор “Г”, Фернандо Каранга с глава оползотвори хубаво центриране на Кирил Десподов от свободен удар - 3:0.

Явно при ликуването след гола Стефан Генов, помощник-треньор на ЦСКА, е бил ударен с предмет от сектор “А”. Трябваше да му бъде оказвана медицинска помощ от линейката на стадиона. Той остана на пейката.

“Левски” отново тръгна в настъпление и дори на моменти го правеше доста хазартно, но “червените” не успяха да се възползват при контрите си. Същевременно натискът на "сините" рядко водеше до напрежение пред вратата на "армейците". Те атакуваха еднообразно и сякаш е вярваха в обрат.

В края на срещате играчи на двата отбора си спретнаха меле с бутане и удари край страничната линия. Червени картони получиха Роман Прохазка (Левски) и Кристиян Малинов (ЦСКА).

Очаквайте подробности и отзиви.

Публикувана на 04/29/17 15:44 http://clubz.bg/53386-cska_razbi_levski_klasicheski_snimki

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване