Thalloderma Shop
04/30/17 09:30
(http://www.klassa.bg/)

Тръмп определи първите си 100 дни на поста като „много продуктивни“

 Американският президент Доналд Тръмп определи в събота първите 100 дни от своя мандат като „много продуктивни“ и заяви пред свои привърженици, че му предстоят „велики битки“, предава Франс прес, цитирана от Фокус.
Тръмп отбеляза събитието с приповдигнат митинг в Пенсилвания – ключов щат за неговата изборна победа и обяви, че равносметката след първите му 100 дни като президент и „много вълнуваща и много продуктивна“ и направи преглед на някои от своите постижения.
Той добави, че сега е време „да се подготви за великите битки, които предстоят и които, при всички случаи, ще бъдат спечелени“.
„Ще накараме страните от НАТО да изпълнят своите ангажименти“, заяви Тръмп на същия митинг. По думите му съюзниците от НАТО „започнаха да плащат милиарди долари“. Но той обеща да не спре, докато „всички не плащат това, което се полага“. Доналд Тръмп напомни, че „през последните осем години САЩ удвоиха военните си разходи“, докато останалите страни от НАТО не са направили същото. „Това не е честно“, констатира американският президент.

segabg.com

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване