Thalloderma Shop
05/01/17 10:11
(http://www.clubz.bg/)

Българските "Нощни вълци" и протест срещу тях (СНИМКИ)

Българските "Нощни вълци" - рокери, подкрепящи Владимир Путин и режима му, се събраха пред Паметника на Съветската армия в центъра на София. Твърдението им е, че тръгват съм Берлин, където ще се съберат лъчове от мотористи, които да честват Деня на победата в Берлин. 

Рокерите, които симпатизират на Владимир Путин от българска страна обаче се оказаха малцина - десетина. На техния фон малобройният протест срещу тях изглеждаше не чак толкова вял - от петдесетина души.

Протестиращите носега плакати "Stop Putin. Stop war" и "Който ни освободи, той ще ни пороби". 

Рокерите и протестиращите бяха разделени от полицейски кордон, за да няма сблъсъци. Българските "Нощни вълци" и феновете им озвучаваха района на Паметника на Съветската армия със съветски маршове. 

Панславянството - основна теза на "Нощните вълци". 

Българските "Нощни вълци" твърдят, че ще изминат 5000 км на собствени разноски за 12 дни и ще се срещнат с "Вълците" от Русия, Словакия и Полша в Будапеща. Крайната точна е Берлин. Рокерите на Владимир Путин, начело с Хирурга, обаче може и да не стигнат до германската столица. Вчера те не бяха допуснати в Полша.

 

 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване