Thalloderma Shop
05/01/17 15:09
(https://pressbulgaria.com)

Името на български стоматолог попадна сред най-добрите в световният дентален бранш на Международното Дентално Изложение в Кьолн Германия.

Снимката на Д-р Венцеслав Станков беше поставена редом до едни от най-известните световни имена в стоматологията. Международното дентално шоу (IDS) отвори врати за тридесет и осми път през месец Мар 2017 г в Кьолн, Германия. В рамките на петте дни на панаира, 2 305 изложители от 59 страни включително и България, представиха последните продукти, разработки и тенденции в денталната индустрия. Повече от 155 000 международни търговски посетители и стоматолози присъстваха на Международното дентално шоу (IDS). Посетителите имаха възможност да видят и научат за повече иновации и по-широка продуктова гама от всякога. На изложбена площ от общо 163 000 квадратни метра. Посещението в IDS е задължително събитие за съвременните стоматолози, зъботехнически лаборатории, представители на стоматологичната специализирана търговия и стоматологичната индустрия. Причината лицето и името на младия доктор да блесне сред едни от най-добрите в света е, че Д-р Венцеслав Станков е KOL (key opinion leader) – ключов лидер на мнение за Европа на Американската компания, марка инструменти лидер в областта си, дългогодишно доказвайки се със своето качество и иновации в стоматологията. Познанията и уменията на д-р Станков в микроинвазивната пародонтология и имплантология са причината той да поставя България сред водещите страни. „Високо обучените млади стоматолози и зъботехници стартират отново впечатляващо, те демонстрираха своите умения и ниво на професионализъм на тазгодишния IDS“ каза Юве Бреуер, Президент на Германската Асоциация за Зъботехници. Допълнителна информация за д-р Станков: Д-р Венцеслав Станков завършва дентална медицина през 2007 във Факултет по дентална медицина към Медицински университет в град Пловдив. Той е редовен член на Българската академия по естетична стоматология (БАЕС), GIDE study club и деен член на Zimmer club, както и главен лекар в Дентален Център Д-р Станков. Той е национален лектор и ръководи множество курсове за след дипломна квалификация в областта на пародонтологията и протетиката.Носител е на II-награда от едногодишната мастер програма на GIDE – Global Institute for dental Education към UCLA – Университета Калифорния в Лос Анджелис за 2013г. Клиничната му работа е съсредоточена в планиране и извършване на комплексно естетично лечение, имплантология, пародонтална пластична микрохирургия, пародонтална регенерация, сложни случаи за протезиране върху естествени зъби и импланти. Следва учебната програма на Pierpaolo Cortellini и Maurizio Tonetti. Посещава курсовете в Zimmer institute Switzerland. Д-р Станков ръководи екип в своята клиника, които покрива всички аспекти на естетичната стоматология, като неговият фокус е минимално инвазивната пародонтология и имплантология и керамичните възстановявания.
Публикувана на 05/01/17 15:09 https://pressbulgaria.com/m/7BP2R6SV.html

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване