Thalloderma Shop
05/02/17 05:08
(http://www.clubz.bg/)

"Радвайте се, че не се вее турското знаме, а се вее руското"

Мотористът Камен Попов и блогърът Асен Генов коментираха пред Нова ТВ присъствието на руския мотоклуб "Нощни вълци" у нас преди дни. "Вълците" са близки до ръководството на Руската федерация и участват в правителствени мероприятия. 

Според Попов целта на руските мотористи е "борбата срещу нравственото разложение, да се поддържат патриотичните и християнски ценности"

"Клубът не е частна собственост на Владимир Владимирович. Просто той приветства, поддържа техните инициативи. Толерира тяхното поведение. Всички мотори са си на момчетата. Недейте да изопачавате фактите. Това не е клубът на Путин, просто Путин харесва този клуб", каза Попов.

Той отрече тезата, че Русия е тоталитарна държава и се противопостави на нападките към "прекрасния живот на руснаците".

"Вие също така сте ползвали грантове, за да прокарвате друга полтика. Защо се появявате с фанлека на Джордж Сорос, а нападате хора, които поддържат християнските ценности", обърна се Попов към Генов.

И поясни:

"Ние като българи трябва да защитаваме нашите национални интереси. Като православни християни е много глупаво да се противопоставяме наши братя християни".

А коментарът му по повод на това дали е нормално в центъра на София да се веят руски знамена и какво би станало ако някой развее турско знаме, например, бе кратък и ясен:

"Радвайте се, че не се вее турското, а се вее руското".

Според Попов ние на този етап не можем да бъдем независима държава. Самият той стана национално известен, след като нанесе удар на лидера на "Атака" Волен Сидеров.

Според Генов важният разговор е за обективния прочит на историята. Той изтъкна, че "Нощните вълци" пропагандират марксизъм, ленинизъм, болшевизъм и имперската политика на Русия.

"Тези хора получават финансиране от Русия, за да налагат тази Русия. България в своето сегашно съществуване е обвързана с руски геополитически интереси. Лицата на БСП, голяма част са милионери, заради участие в руските енергийни проекти", каза Генов.

Според него с тези походи руските мотористи символизират възстановяване на отнети от руската империя територии.

"Славянските народи са в ЕС. В България накакви хора, на които им липсва осъзнаване на патриоти, веят руски знамена. Съветската армия включва много народи. Трябва да веете украински, грузинско", каза Генов.

И изтъкна, че Русия има болна, нездрава демокрация. Генов посочи, че след Освобождението България е показала, че може да бъде независима държава, но тези нейни стремежи винаги са били осуетявани от руската империя.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване