Thalloderma Shop
05/03/17 05:59
(http://www.klassa.bg/)

Хороскоп за 3 май, сряда

 Овен 21 март – 20 април

Прословутият Меркурий тръгва директно днес в 16ч. 26 мин. по Гринуич. Не бързайте с иницитивите, с обещанията и изказванията. Афишираното до рания следобед ще ни вкара в преразход на сили и средства и голяма част от задвижените дела ще трябва да се преправят. Късметът ви ще заработи почти в края на работното време, когато може да осъществите точните връзки. До утре на обед имате повече свобода на действиe, а след това е добре контактите да се ограничат, да се изчака и да се проследяват действията на конкуренцията.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

 

Телец 21 април – 20 май

Тежък ден, очертават се остри сблъсъци на интреси. Оставете околните да се бият за място под слънцето. Вашият шанс ще дойде утре до обед, когато ще намерите мястото си на сила и комфорт и възможностите ви за развитие в бизнеса ще са много по-големи. Този ден носи агресия в мисленето и действията. Хора с възможности и власт ще се намесват в живота ви, ще се опитват да ви провокират да издадете планове и намерения и да направите грешен ход. Съветът е да не споделяте информиции и да останете където сте.

Работа-4

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

 

Близнаци 21 май – 21 юни

В този ден не бива да се взимат управленски решения, особено ако на главата ви тежат проблемите на много хора. Даже случайно отронени слова ще се изтълкуват превратно и извън контекста и ще станат причина за проблеми в следващите два дни. Магията на словото е водена от негативни и агресивни сили, които ще заблуждават и вредят. Ако загубите нещо трудно ще го възстановите. Каквото си пожелаете ще се сбъдне, но после ще ви се иска да се откажете от него. Ако излъжете днес ще се разболеете утре.

Работа-5

Пари-5

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

 

Рак 22 юни – 21 юли

Мотото на този ден дадено от древните гласи ”не оставайте своята роза на ветровете”. Погрижте се за всички и за всичко, което има значение за вас. Моментът не е подходящ за важни изяви, за старт на нови иницативи и творчески проекти, независимо, че в късния следобед планетата на бизнеса Меркурий тръгва в директна посока. Прибързаните ни действия ще бъдат оплетни в мрежите на големите играчи. На никаква цена не издавайте свои и чужди тайни. Конкуренцията души наоколо, повишава се и рискът от престъпления.

Работа-5

Пари-4

Любов-4

Късмет-4

Здраве-5

 

 

Лъв 22 юли – 22 август

Ден на вербалната магия. Зад всяка дума стои лавина от прикрити мисли и чувства. Бъдете внимателни, не лъжете. Всичко, което кажете или си пожелаете ще се претвори в реалноста. Ще се пускат провокиращи информации, но за всичко сторено бумерангът ще се върне. Нищо не е такова каквото изглежда. Ако счупите нещо до обед, това е знак за провал на намеренията, за които мислите в момента. От края на работното време до утре на обед се отваря прозорец на сила, в който може да направите изпреварващ ход.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

 

 

Дева 23 август – 22 септември

Прекарайте този ден в обмисляне и планиране на действия и намерения. От особена важност е да защитите проектите си, да не споделяте идеи, които може да се използват преди вас или във ваша вреда. Денят е зареден с провокативност. Всяка мисъл изказана гласно ще се материализира. Бъдете внимателни и не пожелавайте никому зло. В края на работното време облаците се разнасят, навлизаме в деня на феникса. Меркурй тръгва директно и задвижва стопирани в миналото начинания. До утре на обед бъдете инициативни.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

 

Везни 23 септември – 22 октомври

Не поемайте излишни рискове и не реагирайте на провокации, особено по отношение на пряката ви работа и дейност. Стремежът е да се влиза в чужда територия, да се шпионира конкуренцията и да се вадят на показ кирливите ризи. Мислено изградете защитна стена срещу недоброжелателите. Важното за деня да се свърши почти в края на работното време. Денят е наблагоприятен за вадене на зъб. Не стойте на проветриво в пряк и в преносен смисъл място. Лесно може да се разболеете или да ви изстине мястото, ако приказвате много.

Работа-5

Пари-4

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

 

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Ще се излъжете, ако проявите излишна активност, ако искате да постигнете нещо на всяка цена и да извлечете ползи от своя и чужда инициатива. Днес амбицията ви полива чужди градини. Не споделяйте идеите си с тези, които могат да ви елиминират от играта. Тенденцията е и шефовете ще ви вкарат в губеща игра изгодна само на тях. Всичко, което се съобщава и казва е само видимата част на айсберга от амбиции и споразумения. Големите играчи хвърлят въдицата. Отлагайте за петък следобед старта на важните си проекти.

Работа-4

Пари-4

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

 

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Не избързвайте в преговори и преценки. Не споделяйте идеи и намерения. Почти в края на работното време ще получите подтик, желание, възможности и обаждания, на които бързо трябва да реагирате и да предприемете изпреварващи действия. До утре на обед късметът ще работи преимуществено за родените в третата декада. Първи ще се усетите накъде ще задуха вятъра, какви промени и рокади предстоят около вас и на работното ви място, а това ще помогне да предприемете навременни действия и инициативи.

Работа-5

Пари-6

Любов-6

Късмет-5

Здраве-4

 

 

 

Козирог 22 декември – 20 януари

Меркурий тръгва директно в късния следобед и отприщва бизнес инициативите. Денят ще мине под флага на прибързаните действия, които ще поставят на тясно хората с болезнени амбиции и с желания бързо да извлекат ползи и печалби. Не бързайте, проведете първите си важни преговори към края на работното време и до утре на обед се постарайте да подпишете поне един нов договор. Бъдете внимателни с документацята си. Унищоженото днес ще ви потрябва утре. Пазете квитанции, фишове и бележки.

Работа-5

Пари-4

Любов-4

Късмет-5

Здраве-4

 

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Днес сте в услуга на шефовете и на хора, с които сте свързани в неравностоен съюз или зависите в една или друга степен. Затова не споделяйте плановете си и не предприемайте нищо важно, за да не работите за чужди интреси и да не вършите работата на мързеливците. Може да се очакват провокации целящи да ви извадят от равновесие, да разберат плановете ви и да ви предизвикат към битки, които другият ще спечели. Намерете тихо и спокойно място, помолете се за защита и подкрепа. Денят сбъдва благите пожелания.

Работа-5

Пари-4

Любов-5

Късмет-4

Здраве-5

 

 

 

Риби 20 февруари – 20 март

Насочете усилята си повече към защита на обезпечаващите ви фактори. Не започвайте прибързани дела, които още утре ще претърпят корекции и ще ви костват повече от плануваните средства. Важното и неотложното свършете почти в края на работното време, а каквото не успеете стартирайте утре до обед. След това ще навлезете в неблагоприятен и рисков период. Доверете се на интуицията, само тя няма да ви подведе. На всички нива днес се пускат провокиращи информации и се цели да се дезориентира конкуренцията.

Работа-5

Пари-4

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

 

 

Чeстит Рожден Ден!

Личната ви година е деветка. До ноември разчистете терена за новите инициативи, с които ще тръгнете през 2018г. Юридическата ви позиция е стабилна, но в последните два месеца на годината ще имате проблеми с правото и закона. Действайте изпреварващо, уредете въпросите, които не търпят отлагане. Дипломирайте се, довършете работен проект, особено ако предварително са ви платили.

Родените днес са предопределени да сменят караула, да заемат позициите и постовете на тези, които вече не работят и не живеят в синхрон с изискванията на времето. Амбициите им са големи, а погледът им ще бъде отправен към подобни на тях хора. Трудно ще се разбират с родителите си. Вечно ще искат това и онова, а малко ще дават.

Заченатите днес ще изживеят ярък живот с много пътувания и промени. Ще бъдат борци за справдливост и защитници на природата. Не бива да лъжат. Вероятно това ще е за тях последно прераждане изискващо пречистване. Ще живеят дълго.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване