Thalloderma Shop
05/05/17 07:05
(http://www.klassa.bg/)

Хороскоп за 5 май, петък

 Овен 21 март – 20 април

Ако все пак трябва да свършите някаква работа направете го към края на работното време. Денят протича негативно за хората с големи амбиции, особено ако са склонни да се поддават на чуждо влияние, само и само да получат екстри и постове. Настройте са на самозащита, а нападението отложете за вечерта и за почивните дни, когато и в чувствата трудно ще ви устоят. Подгответе се за празника, не поемайте допълнителни ангажименти. Тази вечер късметът ще ви се усмихне и в любовта. За уикенда идете на приятно място.

Работа-4

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Телец 21 април – 20 май

Не е ден за нови начинания. Постарайте се да приключите обещаното и да си получите парите. Денят дава награда за положените в миналото усилия. Почти в края на работното време ще ви се предложи много изгоден вариант, който не бива да се отказва. За всичко преди това се пазарете и до вечерта ще ви предложат много по-добри и изгодни оферти. Тази вечер намирате и тайни източници на сила, а явните просто ви очакват да се приберете. Предстоят два чудесни, успешни и приятни дни. Ще получите допълнителни екстри лично за вас.

Работа-6

Пари-6

Любов-6

Късмет-5

Здраве-6

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Тежък и натоварен с рискови и неприятни положения ден. За другите поне в края на деня ще има разтоварващи и приятни моменти, а за вас нещата ще се развиват проблемно и ще зациклят както и да го погледнеш. Намалете претенциите, стойте зад кадър, не позволявайте да ви провокират и не започвайте нищо важно и значимо. Простете на някой, който ви е обидил. Ако вечерта направите нещо несъзнателно, знайте че това е верният и печеливш ход. Подарете вниманието си за уикенда на семейството и на близките си хора.

Работа-4

Пари-4

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

Рак 22 юни – 21 юли

Ден за преместване, за пътуване, за работа със земята и покупка на животни. Всичко да се прави по традиционния начин. Ако се опитате да внесете нововъведения на работното място или в отношенията ще се получи негативна реакция и ще си развалите отношенията за празничния уикенд. Спазвайте традицията, търсете своите източници на сила. Тази вечер сте близо до един подобен източник, а той вероятно ще ви отведе утре и при други такива. Планирайте известни ремонти и поправки заедно с празничното приготовление.

Работа-5

Пари-4

Любов-4

Късмет-5

Здраве-4

 

Лъв 22 юли – 22 август

Не се набивайте на очи на работното място, за да не ви засипят с отговорности. Лъвът винаги прави впечатление където и да отиде, но в момента е по-добре да играете ролята на фон в отношенията и да стоите зад кадър при провеждане на разговори или преговори. Играе се нечестно на всички нива, но почти в края на работното време има един прозорец на сила, който трябва да използвате. Обадете се, подновете стари контакти и реагирайте положително на предложения. Навлизаме в деня на фонтана. Енергията ви се активизира.

Работа-5

Пари-6

Любов-6

Късмет-5

Здраве-5

 

Дева 23 август – 22 септември

Очертават се приятни пътувания и възможност да отлепите от място, в което чувствате задържане и забрани за самостоятелни действия. До ранния следобед енергетиката е провокативна. Не се включвайте в преговори, особено ако усещате подмолни действия. Към края на работното време ще направите силен ход или ще дойдат възможно най-изгодните предложения в ситуацията, в която се намирате. Неприятностите от този ден ще траят кратко и утре ще бъдат заменени от приятни и щастливи моменти с хора, които са ви на сърце.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Везни 23 септември – 22 октомври

Може да си превишите правата и да не прецените точно ходовете си. Не започвайте нищо важно, останете където сте, проучвайте и претегляйте от различни страни ситуацията, в която се намирате. Насочете силите си към дома, семейството и другите подсигуряващи фактори. Не поглеждайте в страни. Не включвайте нови хора в екипа си и не канете непознати у дома. Всичко да се прави по традиционния начин, с добре познатите и изпробвани във времето хора. Вечерта ще получите изгодно предложение и покана.

Работа-5

Пари-4

Любов-4

Късмет-5

Здраве-5

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Денят е неблагоприятен за нови начинания, но почти в края на работното време, ще се отвори прозорец на сила и възможности. През деня на всички нива ще има провокации, опити да ви предизвикат и подтикнат към изгодни за някой друг действия. Ако в този ден избързате с ангажиментите в делови и личен план ще платите сметката, ще бъдете жертвани от други двама, които ще се обединят и ще направят силен ход за ваша сметка, а може би и с вашите пари, труд и усилия. Днес последните ще станат първи.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-5

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Ден на заблуди и завоалирани действия. Не предприемайте нищо съществено, не тръгвайте с голямата кошница и не казвайте големи думи, след които няма да последват големи и сериозни дела. Не отстоявайте мнението си на всяка цена. Може би в момента грешите или до два дни ситуацията ще се промени. Не започвайте нищо ново. В края на работното време ще видите светлина в тунела, но е добре да отложите важното за бъдещето си за началото на идващата седмица. В този ден може да изпаднете от една класация за сметка на друга.

Работа-4

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Козирог 22 декември – 20 януари

Денят е добър за преместване на ново място, за работа със земята, за ремонтни дейности и за покупка на домашни любимци. На служебния фронт наистина ще водите битки, които на моменти ще са афиширани с фалшиви усмивки и клюки зад гърба ви. Ако получите предложение приемете последното, което ще дойде в края на работното време или след това. За утре не отклонявайте покани и предложения. Ще прекарате чудесно и добра работа ще свършите. Този ден разделя миналото ви от бъдещето и дано вече не се обръщате назад.

Работа-5

Пари-4

Любов-4

Късмет-5

Здраве-5

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Не се включвайте в проектите на околните. Работете за себе си, на свой терен, със свои хора и средства. Не предприемайте стъпки в нова посока, особено ако не сте проучили добре нещата, изискванията и възможностите, които ще се предложат. Вечерта може да получите много по изгодно предложение и до три дни да направите решителна и успешна крачка напред. Важното днес е да издържите на натиска, да не се поддадете прибързано на импулсите и желанията за действие. Изчакайте своя шанс и ще извлечете ползи.

Работа-4

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-5

 

Риби 20 февруари - 20 март

Обърнете се към по-духовни занимания. Не мислете за пари и печалби и не подписвайте нови договори. Необходима е активна самозащита от чернотата наоколо. Почти до края на работното време ще срещате неприятно противопоставяне. Нищо важно да не се започва, особено в комбина с непроверени хора. Медитирайте над личната си карма и тази на рода. Представете си ярко тази линия на поведение, която е добре да следвате вие и цялото ви семейство. Ако започнете да правите нещо несъзнателно продължете в тази посока.

Работа-4

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Ч.Р.Д.

Личната ви година е двойка произлизаща от 11, което е числото на духовната енергия. В такава година е по-важно да изявите себе си, да направите крачка към личното си усъвършенстване, а не да мислите само за пари. Парите така или иначе няма да ви липсват, но може да ги употребите за по-духовни и творчески начинания. През 2018 г ви предстои преход в нова пазарна ниша.

Родените днес трудно ще надскочат потенциала на средата, в която ще живеят. Ще се нагаждат на промените така, че да им е удобно и да печелят без да рискуват много. Ще бъдат щастливи в брака, ако намерят своята половинка родена под Дева.

Не рискувайте да правите бебето днес до 17ч. Ще навлечете тежка карма на наследника си. Заченатите след това ще са силно привързани към род и родина, ще работят за благоустройството на дома ви и ще ви построят нов.   

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване