Thalloderma Shop
05/07/17 20:59
(http://www.clubz.bg/)

"Левски" и ЦСКА-София с победи в Първа лига

"Левски" и ЦСКА-София записаха победи срещу неудобни за тях съперници в 31-ия кръг на Първа професионална лига. Двата тима са се вкопчили в битка за второто място, а в отминалия рунд "Лудогорец" стана шампион и на теория.

"Сините" прекъснаха серия от три мача без успех, като при това пречупиха коравия тим на "Черно море" на стадиона в Каварна. Единственият гол реализира Амаду Сукуна в 39-ата минута.

Този път "Левски" показа силна игра. Треньорът Николай Митов бе включил в групата за мача половин дузина младоци. В стартовите 11 започна 18-годишният Ивайло Найденов, а като смени влязоха Алекс Боримиров (18 г.) и Илия Юруков (17 г.). Към тях може да се прибави и Божидар Краев (19 г.).

Малко след това ЦСКА-София успя да се справи с "Дунав" (Русе) на стадион "Българска армия" с голове на Фернандо Каранга в 76-ата и Рубен Пинто в продължението.

Голям мач записа вратарят на гостите Станислав Антонов, направил невероятни спасявания преди и след почивката. Веднъж топката че изчистена от голлинията. 

В 76-ата Каранга майсторски най-накрая успя да намери път към мрежата на русенци. Пинто удвои в 94-ата. И от двата лагера имаха претенции за дузпи.

"Лудогорец" има 75 точки, следват "червените" и "сините" с по 59 т., ЦСКА има по-добра голова разлика и по-добър баланс от преките двубои. "Черно море" е четвърти с 46 т., с една по-малко има "Дунав".

Публикувана на 05/07/17 20:59 http://clubz.bg/53629-levski_i_cska_sofiq_s_pobedi_v_pyrva_liga

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване