Thalloderma Shop
05/07/17 07:41
(http://www.clubz.bg/)

Лиляна Павлова: Нямам чанти по 10 000 лв.

Нямам чанти по 10 000 лева. Това заяви министърът за европредседателството Лиляна Павлова по бТВ. Тя определи обвиненията на пиарката на Корнелия Нинова, че носи скъпи чанти, като "жълт и пошъл скандал".

"Не само че нямам такива чанти, не мога да си ги позволя, но и да можех, не бих си купила, не е редно", изтъкна Павлова.

Най-скъпата й чанта струвала не повече от 200 евро.

"БСП може да не са добри в управлението, но са добри да омаскараят човек. Пиарката на Корнелия Нинова е част от пропагандната машина, активирана със страшна сила срещу мен. Не пожалиха начини и средства", коментира Павлова.

Според нея целта била нейното дискредитиране и омаскаряване, а чрез това и двата успешни мандата на правителството на ГЕРБ.

Павлова обаче изтъкна, че премиерът Бойко Борисов и заместникът му в ГЕРБ Цветан Цветанов са застанали зад нея и са я подкрепили.

"В цялата си професионална кариера съм работила с европейски проекти, европейско финансиране и координация на европейски фондове. Европейската комуникация и  координация е част от моята биография повече от 20 г. Моят наследник в Министерството на регионалното развитие е заместник-министърът, който работеше с мен в двата мандата. Това също показва приемственост и  продължение на започнатото от нас двамата като екип", обясни Павлова.

Публикувана на 05/07/17 07:41 http://clubz.bg/53601-lilqna_pavlova_nqmam_chanti_po_10_000_lv

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване