Thalloderma Shop
05/10/17 05:24
(http://www.clubz.bg/)

Какво е правила Манолова в ЦУМ?

Омбудсманът Мая Манолова. Снимка БГНЕС

Омбудсманът Мая Манолова потвърди, че е имало среща между нея и Корнелия Нинова в офиса на Георги Гергов в ЦУМ. Манолова беше сред изброените от лидерката на БСП с кого се е виждала на това място. Тя даде обяснението в контекста на ЦУМ-гейт.

"Имаше такава среща по инициатива на ръководството на БСП. Целта  ѝ беше да ме откажат от номинациите за президент, въпреки че имах най-много номинации. След това аз излязох с открито писмо", разясни Манолова по бТВ.

"Същността на този разговор обявих публично веднага след като беше проведен", напомни тя.

Тя обясни, че не смятала, че е редно като омбудсман да посещава партийни централи. Затова и срещата не била на "Позитано" 20. По това време Георги Гергов беше член на ръководството на БСП и много близък до Корнелия Нинова, каза още Манолова.

На въпрос неговият офис в ЦУМ втори властови център ли е в БСП, коментарът ѝ беше кратък: "Отговорете си вие сами на този въпрос".

Тя отново повтори: "Въпреки че имах най-много номинации, се оказа, че ръководството си има има кандидат, който беше персонален избор на председателя."

"В момента дебатите се плъзгат по повърхността", заключи Манолова.

Публикувана на 05/10/17 05:24 http://clubz.bg/53695-kakvo_e_pravila_manolova_v_cum

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване