Thalloderma Shop
05/10/17 11:37
(http://www.clubz.bg/)

"Ролинг стоунс" в Европа. Ето къде са концертите

Рок ветераните от "Ролинг стоунс" (Rolling Stones) тръгват на европейско турне. То включва 13 концерта през септември и октомври тази година. Турнето е озаглавено "Stones-No filter".

"Стоунс" ще свирят в Германия, Австрия, Швейцария, Италия, Испания, Холандия, Дания и Швеция. Обиколката следва южноамериканското им турне и историческия им концерт в Куба от миналата година и ги превръща в най-възрастната пътуваща група. Общите им години са 293.

През 2016 г. музикантите издадоха нов албум и отбелязоха повече от 50 години на сцена с най-голямата рокендрол изложба в света - "Ексхибиционизъм" в Лондон. А китаристът Рони Ууд и вокалистът Мик Джагър станаха бащи за пореден път. Четиримата имат общо 19 деца и 15 внуци.

С настоящото турне групата "ще се завърне където ѝ е мястото, на препълнените стадиони, с бляскаво ново шоу и изключителен сценичен дизайн", се отбелязва в изявление на "Стоунс". Билетите влизат в продажба по-късно през седмицата.

Турнето започва в Щадпарк, Хамбург на 9 септември и след това продължава към Мюнхен, Шпилберг, Цюрих, Лука, Барселона, Амстердам, Копенхаген, Дюселдорф, Стокхолм, Арнхем и завършва с два концерта в Париж в съвсем новата U Arena.

"Много съм развълнуван, че ще имаме турне в Европа този октомври и ще се завърнем в някои познати места и ще отидем на други, на които не сме били преди", коментира Мик Джагър.

А ето и графика на концерта:
 

9 септември - Хамбург, Германия
12 септември - Мюнхен, Германия
16 септември - Шпилбърг, Австрия
20 септември - Цюрих, Швейцария
23 септември - Лука, Италия
27 септември - Барселона, Испания
30 септември - Амстердам, Холандия
3 октомври - Копенхаген, Дания
9 октомври - Дюселдорф, Германия
12 октомври - Стокхолм, Швеция
15 октомври - Арнхем, Холандия
19 октомври - Париж, Франция
22 октомври - Париж, Франция

Публикувана на 05/10/17 11:37 http://clubz.bg/53721-roling_stouns_v_evropa_eto_kyde_sa_koncertite

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване