Thalloderma Shop
05/13/17 11:34
(http://www.klassa.bg/)

Кристиан Костов ще пее тази вечер на финала на Евровизия 2017

 И тази година по регламент хората от нито една страна не могат да гласуват за собствения си представител за конкурса Евровизия от територията на същата държава. Но всички българи в чужбина могат да подкрепят Кристиан и неговата песен, съобщава БНТ.
На финала в събота Кристиан Костов ще излезе под номер 25. А право да гласуват ще имат всички държави, участвали в конкурса тази година.
Ако се намирате в чужбина, може да подкрепите Кристиан с изпращане на номер 25 като есемес на посочения от местната телевизия мобилен номер. Гласуването ще започне след изпълнението на последната песен и ще продължи 35 минути. 
Всеки ще има право да гласува до 20 пъти от един мобилен телефон. Гласът си за българският представител може да дадете и през безплатното мобилно приложение на Евровизия, добавя Националната телевизия.
Важно е да следите инструкциите за гласуване и телефоните изписани на екрана. А кой канал излъчва шоуто във всяка страна ще откриете на сайта eurovision.bg.

segabg.com

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване