Thalloderma Shop
05/13/17 12:06
(http://www.klassa.bg/)

НиЛо-най-добрата плейбойка на България!

 Нямаше и съмнение, че Николета отговаря на всички критерии и притежава всички достойнства да стане легендата на Playboy България

„Еднодневки, мераклийки, късметлийки, но само една е легенда… благодаря за признанието, удоволствието е взаимно!!!“. Това написа Николета Лозанова в личния си профил във Фейсбук, след като очаквано и без изненади спечели конкурса Playboy All stars.

Николета Лозанова спечели конкурса Playboy All stars и бе обявена за легенда. Първото място не бе изненада за никого, тъй като тв водещата си го извоюва през годините и от 2006 година досега не е спирала да бъде Номер 1.

Николета бе избрана чрез онлайн гласуване измежду още 14 претендентки. Всички те обаче се бореха за второто място, тъй като беше ясно, че нямат шанс пред Лозанова.

В рамките на един месец българите трябваше да изберат коя от тези 15 дами е оставила най-ярка следа, разбила най-много стереотипи и провокирала най-успешно публичното разбиране за жената.

Нямаше и съмнение, че Николета отговаря на всички критерии и притежава всички достойнства да стане легендата на Playboy България, Номер 1 на всички времена.

По случай 15-годишнината на списанието, Лозанова бе увековечена и на юбилейната му корица, по-гореща отвсякога. Чисто гола, само по секси жартиери НиЛо позира в изоставена къща, знойна и изгаряща от страст. Съвършените й форми са на показ, така че да не остане и съмнение защо именно тя е спечелила титлата.

Без съмнение Николета ще остане легенда!

Източник: ХотЗона

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване