Thalloderma Shop
05/14/17 09:04
(http://www.klassa.bg/)

Кристиян Костов се класира втори на "Евровизия"

 17-годишният Кристиан Костов успя да класира България на рекордното второ място на "Евровизия" с песента "Beautiful Mess".
Кристиан счупи миналогодишния рекорд на Поли Генова, като класира страната ни на второ място за първи път в историята на "Евровизия". През 2016-а тя завоюва 4-ото място.
Португалецът Салвадор Собрал и песента му "Amar Pelos Dois" триумфираха на конкурса.
Кристиан Костов бе разстроен от това, че е останал в подножието на върха отново, както и в риалитито Х Фактор.
"Хайде нека поне веднъж да бъда пръв в нещо! Много съм горд, че всички в България са доволни от представянето ми. Смятам, че ние заслужавахме победата. Съжалявам, че не донесох трофея от Евровизия в България".
България получи максималния брой от 12 точки от журито в Македония, Норвегия, Естония, Беларус. Страната ни е втора и за публиката, и за международното жури. 
Журито у нас даде 12-те си точки на най-добрия глас на вечерта - Натан Трент от Австрия, и мелодичната му песен "Running On Air". Франция обаче завоюва вота на българската публика. Второ и трето място зрителите на БНТ отредиха съответно за Молдова и Румъния.

segabg.com

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване