Thalloderma Shop
05/18/17 11:21
(http://www.clubz.bg/)

The Man идва в България, за да я опознае (ВИДЕО)

The Man. Човека. Така Димитър Бербатов нарича Рио Фърдинанд, своя бивш съотборник от "Манчестър Юнайтед" и пореден звезден гост за шоумача на 14 юни срещу сборен отбор на Луиш Фиго на стадион "Васил Левски".

Днес Бербо разпространи видео, на което се вижда как бившият капитан на Англия и легенда на "Юнайтед" обещава, че дойде. Нещо повече - той е слушал от Митко за България и иска да я опознае дори извън футбола. Двамата видимо се забавляват.

Рио Фърдинанд се присъединява към цяло съзвездие от бивши звезди на "червените дяволи" и дори става част от защитна формация, каквато сме виждали в десетки и стотици футболни битки. На вратата е Едвин ван дер Саар, а пред него ще бъдат Гари Невил, Фърдинанд, Неманя Видич и Патрис Евра. В предни позиции пък ще видим Пол Скоулс и Райън Гигс, редом до Красимир Балъков, Христо Стоичков, Стилиян Петров, Мартин Петров...

Бербатов е отправил покана и към сър Алекс Фъргюсън.

 

 

Ето как Берба представи Рио Фърдинанд във фейсбук:

"Постоянно ми обясняваше колко е техничен и накрая си измислихме прякори Бербатиньо и Риориньо. Той със сигурност е един от най-интелигентните защитници, с които съм играл - винаги беше където трябва и четеше играта със затворени очи.

Той е сред най-успешните английски футболисти. Спечелил е цели 16 трофея. 6 пъти е шампион на Англия с „Манчестър Юнайтед“, триумфира и в Шампионската лига. Големият му потенциал се разкрива в ранните му години в „Уест Хем“ – още в първия сезон в професионалния футбол феновете го избират за №1. През 2000 г. е купен от „Лийдс“ за 18 милиона лири – британски трансферен рекорд. А преди да навърши 23 г. вече е капитан на тима.

През 2002 г. е купен от „Манчестър Юнайтед“ за над 29 милиона лири и става най-скъпият защитник в света. Прекарва 12 незабравими години на „Олд Трафорд“. Легенда, достойна да носи капитанската лента на „Манчестър Юнайтед“ и на Англия.

Рио Фърдинанд. Очакваме го в София! В моя отбор, разбира се."

Публикувана на 05/18/17 11:21 http://clubz.bg/54060-man_idva_v_bylgariq_za_da_q_opoznae_video

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване