Thalloderma Shop
05/20/17 11:58
(http://www.klassa.bg/)

ПРАВИТЕЛСТВОТО ПАДА-АНТОН ТОДОРОВ прочете ФАШИСТКА ДЕКЛАРАЦИЯ на ГЕРБ към БСП и това ВЗРИВИ парламента!

 

Правителството Борисов 3 пада заради този човек? Огромен скандал в парламента тази сутрин за фашизма и комунизма. Нинова прочете декларация на БСП за фашизма на няколко заместник министри в правителството на ГЕРБ, а след нея на трибуната излезе Антон Тодоров, който прочете декларация от името на ГЕРБ, който документ бе определен като фашистки и накара опозицията да


излезе от залата. Върнаха се само Арменков, Кутев и Жеблянов, които направиха на сол ГЕРБ с аргумента, че половината депутати на ГЕРБ са от комунистически родове.
Антон Тодоров:
Разлика между Хитлер и Сталин и комунистите в България няма.
Антон Кутев:
Не може цели поколения на България да бъдат зачеркнати от един неуравновесен човек. Моля колеги от ГЕРБ, които сте членували в БКП да си вдигнете ръката. Половината сте, даже повече от половината сте.
Цветан Цветанов:
Бяхме подготвили 2 декларации, но вие си поръчахте тази.
Депутат на БСП:
Ако бях на мястото на Цветанов щях да се срамувам от декларацията на ГЕРБ, защото има в рода си членове на БКП.
Жеблянов:
Това беше декларация на българския фашизъм. Това е

възкръсналия български фашизъм. Вие трябваше да спрете Антон Тодоров, който обвини комунистическата партия в престъпления.
След това в обяснителен режим за фашизма влезе Волен Сидеров. 30 мин след това Паричният фронт в лицето на Сидеров и още няколко депутати даде брифинг в парламента за фашизма.
Изводът от този скандал е, че в парламента има много спящи фашистки клетки. И не само в парламента, а изобщо в българското общество.










Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване