Thalloderma Shop
05/22/17 12:58
(http://www.clubz.bg/)

Цацаров обеща мерки, за да няма спорове за парко или наркомясто

Прокуратурата започна проверка на Националната здравноосигурителна каса (НЗОК), съобщи в Бургас главният прокурор Сотир Цацаров, пише "Флагман".

Той уточни, че става въпрос за превеждане на средства от бюджета на НЗОК към болници без основание. Проверката е предизвикана от сигнал на бившия здравен министър Петър Москов и заместника му Ваньо Шарков.

„Скоро ще има резултати, а те са свързани не толкова със здравната каса, а със самите лечебни заведения за начина, по който са извършвани плащанията”, каза Сотир Цацаров, но запази допълнителни подробности, защото били следствена тайна.

"Ще предприемем всички мерки тази година да няма спорове за парко или наркомясто в Слънчев бряг", обеща още главният прокурор.

Така той явно иронизира бившия главен секретар на МВР Георги Костов, който в първите часове след стрелбата между бандите на Митьо Очите и Божо Кравата обяви, че конфликтът бил за паркиране.

Цацаров бе категоричен, че засилените проверки ще продължат и прокуратурата ще постави под натиск целия криминален контингент.

В същото време вътрешният министър Валентин Радев отчете, че Бургаска област е номер 1 в страната по риск от извършване на престъпления.

 

 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване