05/23/17 05:35
(http://www.klassa.bg/)

19 убити и 50 ранени при взрив на Манчестър Арина

 Британската полиция потвърди, че има 19 загинали и 50 ранени след взрива, избухнал по време на концерт в Манчестър, пише The Daily Express. Предполага се, че става дума за атентатор самоубиец. Жертвите са предимно много млади хора.
Манчестърската полиция съобщава, че „има потвърдени фатални случаи“. Хората, посетили концерта на изпълнителката Ариана Гранде са избягали от стадиона, след като са чули взривове. На място са пристигнали служители на спешните служби. 
„Полицията отговаря на сигналите за сериозен инцидент на „Манчестър Арина“. Моля, стойте надалеч от място“, сочи местната полиция на официалния си профил в социалната мрежа „Туитър“. 
Близката станция на метрото "Виктория" в момента е блокирана. Свидетели сочат, че виждат как хеликоптери кръжат над мястото на инцидента. 
Британският северозападен антитерористичен отдел третира взривовете в Манчестър като терористичен акт, предаде ВВС.
В момента служители от националния отдел по антитероризъм се събират в Лондон и влизат в контакт с министерството на вътрешните работи. segabg.com

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване