05/23/17 19:46
(http://www.klassa.bg/)

Доналд Тръмп: Злата идеология трябва да бъде изкоренена

 Държавният глава на Съединените американски щати Доналд Тръмп поднесе съболезнованията си на Великобритания по повод предполагаемата терористична атака в Манчестър, която отне живота на 22 души и рани 59 други, съобщава вестник The Guardian.
„Изказвам моите най-дълбоки съболезнования на тези толкова ужасно ранени при тази терористична атака и на многото убити и семействата - толкова много семейства на жертвите“, заяви Тръмп, който е на посещение в Палестинската автономия.
„Ние сме в абсолютна солидарност с хората в Обединеното кралство. Толкова много млади, красиви, невинни хора, които живеят и се радват на живота си, убити от зли несретници в живота. Няма да ги наричам чудовища, защото биха искали този термин. Те биха си помислили, че това е чудесно име. Отсега нататък ще ги наричам несретници, защото това са те. Те са несретници. И ще имаме повече от тях. Но те са несретници, просто помнете това“, отбеляза американският президент.

Превод и редакция: Тереза Герова

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване