05/25/17 09:36
(http://www.clubz.bg/)

"Каварна рок фест" официално ще звучи само в... историята

"Снощи другарката Ставрева (Нина Ставрева, кмет на Каварна, б.р.) официално обяви пред каварненската кабелна телевизия, че рок фест няма да има."

Това съобщи на профила си във фейсбук Цонко Цонев - бивш кмет на крайморския град и основен вдъхновител на фестивала там.

Той напомня, че изявлението на кметицата идва, след като месеци наред е твърдяла обратното и дори - последно в интервю през април е казала, че в началото на май ще се обявят датите и групите.

През миналата година - първата от управлението на Ставрева, в града имаше нещо като фестивал, но все пак с доста скромни участници и посещаемост.

"Само напомням, че при встъпването си в длъжност и много пъти след това тази госпожа (другарка) все заявяваше, че ще запази всичко изградено досега и ще надгражда", пише с огорчение Цонев, който създаде и разви фестивала, довел у нас "Дийп Пърпъл", "Скорпиънс", "Моторхед", "Слеър", "Хелоуин", Били Айдъл, Алис Купър и десетки други звезди.

Цонев, който напоследък организира концерти другаде и обикаля страната, промотирайки втората си книга, нарича сегашното управление на родния си град "дълбоко неморално".

"След „убийството“ на дългогодишния фест (11 години) светлината в тунела е в това, че по други места в България рокаджиите ще имат възможност да слушат и гледат любимите си световни рок идоли.

R.I.P. Kavarna rock fest", написа Цонев.

 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване