05/29/17 08:53
(http://www.clubz.bg/)

По стъпките на Лорд Волдемор в нов филм (ВИДЕО)

Докато Дж. К. Роулинг работи по вторият филм от поредицата „Фантастични животни и къде да ги намерим“, компанията „Трайангъл филмс“ (Triangle Films) работи по фен филм, който проследява една много по-интересна и неразказана история – тази на Онзи-който-не-бива-да-се-назовава. Заглавието на филма е „Волдемор: Произход на Наследника“ и е написан от Джанмари Пезато.

Проектът на продуцентската къща е независимо финансиран и с нетърговска цел. Ако всичко мине по план той ще бъде пуснат през Октомври тази година (ако съберат средствата). Филмът ще бъде споделен в Youtube, заради договорка на компанията и Уорнър Брос, които притежават правата върху филмите за Хари Потър.

Часове след споделянето на първият официален трейлър на филма, социалните мрежи гръмнаха. Феновете, израснали с книгите на Хари Потър, са готови да дадат мило и драго за нова поредица от вселената на младият магьосник. За голяма радост на феновете, продуцентската компания споделя, че целта на филма е да отговори на някои от най-пикантните въпроси. А именно как Волдемор е станал Волдемор.

„Какво е накарало Том Ридъл да се превърне във Волдемор? Какво се случило през тези години и какво наистина се случило в Хогуортс, когато той се върнал? Има някакви намеци в книгите, които изобщо не са транспонирани във филмите. Много остава неизказано. Това е историята, която искаме да кажем: възхода на Тъмния Лорд преди Хари Потър и първата му смърт,“ споделя компанията на официалния си уебсайт.

Филмът започва със случилото се с Том Ридъл след като той се дипломира от Хогуортс и напуска работата си в магазина „Боргин и Бъркс“. Също така включва разследването на загадъчната смърт на наследника на Хафълпаф, като същият предизвиква скандалът с домашното духче. Тук се намесва наследницата на Грифиндор, Гриша Мак Лагън, която смята че Том Ридъл е намесен в убийството.

Едноминутният трейлър завършва с Том Ридъл и подготовка му да се изправи срещу наследницата на Грифиндор.

Пръчките горе и вижте трейлъра на „Волдемор: Произход на Наследника“.

Публикувана на 05/29/17 08:53 http://clubz.bg/54454-po_stypkite_na_lord_voldemor_v_nov_film_video

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване