05/30/17 17:18
(http://www.klassa.bg/)

Просторният оазис между Бистрица и София

 Само след година и половина и само на 1,5 км от магазин IKEA в София първите си обитатели ще посрещне новият проект на Maxi Club – инвеститорът в комплекс Maxi Club Green City в София и Maxi Велинград Парк Хотел & СПА. Става дума за проекта Maxi Комплекс Секвоя, който продължава традицията на Maxi Club.

Мястото е старателно подбрано, не само заради невероятната панорамна гледка във всички посоки, а и защото е едновременно изолирано от шума на забързания град и в близост до центъра. И наистина, вече няма останали свободни терени без наличие на шум, високи сгради и на разумни цени. Същевременно в този комплекс ще се изгради общност със сходни интереси и статус, и всички ще разполагат с много лично пространство.

Но нека видим как става възможно това! 

Проектът се състои от 20 еднофамилни къщи, разположени върху терен с обща площ от 25 хил. кв.м в подножието на Витоша с гледка, защитена от бъдещо застрояване, и инфраструктура, която се изгражда от инвеститора.

Личното пространство е наистина гарантирано, защото всяка къща в Maxi Комплекс Секвоя е с площ от 599 кв.м и собствен двор с размери от 715 до 1400 кв.м, както и с панорамна гледка към Витоша и София.

Чувството за широта и простор властва не само отвън, но и в самите къщи, които са с тавани високи над 3 метра и всяко помещение в бъдещите домове има прилежаща тераса или веранда.

Жилищата разполагат още с гараж за два автомобила и четири външни паркоместа.

Къщите се състоят от сутерен с обща площ от 146,7 кв. м, където се намират гаражите и пространство за евентуален фитнес, обслужващи и технически помещения и мокро помещение с баня и тоалетна.

На първия етаж с площ от 157,6 кв. м се разполагат дневна, кухня, трапезария, веранда и тераса на отсрещната страна, входно антре, тоалетна за гости и камина. Не е забравен и складът към кухнята – в крайна сметка още малко допълнително място за съхранение не е излишно за нито една домакиня.

 

На втория етаж има две спални, всяка от които със собствени баня, гардеробно помещение и балкон, с обща площ над 30 кв.м.

Същата подредба е и на третия етаж, където отново имаме две спални с бани, гардеробни и тераси. Равномерното разпределение на площите на спалните подсигурява нито един член на семейството да не е ощетен откъм пространство.

Но и това не е всичко. На последния етаж се простира покривна тераса с площ от 62 кв. м, която предлага 360-градусова панорамна гледка към Бистрица, София и Витоша и площта ѝ не се калкулира в цената, защото е подарък. На нея бъдещите собственици могат да изградят спа зона с джакузи или грил зона за прохладните летни вечери с приятели.

Инвеститорът прозорливо е помислил и за още един детайл – възможността за изграждане на асансьор към всяка къща. А наличието на цветарници по етажите на къщите и поливната система в дворовете правят всеки от тези домове мечтаното място за релакс.

Общите части в комплекса също са богато озеленени и разполагат с мултифункционални спортни площадки, две беседки с барбекю за по 15 души, детски кът за различни възрасти, алея за джогинг и разходки, фитнес на открито и поляна за семейни и общи забавления. Сигурността в комплекса ще е осигурена чрез жива охрана и контролиран достъп. 

Бъдещите собственици на къщите в този своеобразен град в града получават клубни карти за Мaxi Клуб София и Мaxi Велинград Парк Хотел & СПА.

Maxi Club е дългогодишна семейна компания, инвеститор в луксозно изпълнени имоти. Maxi Club Green City е един от най-предпочитаните комплекси за живеене в София с модерна архитектура, богато озеленяване, гарантирана сигурност и високо качество на живот.

Maxi Комплекс Секвоя съчетава неповторими условия, създавайки мечтания дом и най-добрата инвестиция в недвижимо имущество.

По статията работи: Екип на Investor.bg

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване