06/05/17 06:39
(http://www.klassa.bg/)

В Лондон се води война по улиците. Това е мултикултурализъм в действие – в цяла Европа положението е същото.

 В Лондон се води война по улиците. Това е мултикултурализъм в действие. Тръгваш с големи ножове из града и започваш да кълцаш когото видиш - жени, деца и мъже. Чудесен начин на живот в либерална среда. Сами виждате, че нито един политик не се чувства отговорен за това. Защото са нагли и продажни алчни душички, винаги готови да продадат собствените си държави и народ. И го правят в името на виртуални ценности и изхранване на гражданите с политически захарен памук...

...

Все повече българи и не само, живеещи в Германия, ми съобщават за мародерства, изнасилвания и убийства на които са били свидетели или живеят в райони на подобни, все по-чести явления. Също като в България по отношение на циганите!

Всички твърдят, че по медиите това не се обявява, но най-малкият тон срещу "мигрантите" се санкционира със закон.

Вече започвам да си мисля, че ако се гаврят, изнасилят или обезглавят самата другарка Меркел, главата й ще продължи с глупостите си по темата.

Притеснително е, че в цяла Европа положението е същото.

Не зная какво са решили великите световни лидери и какви неща им се въртят в празните алчни и лицемерни кратуни, но остава една крачка докато самите те не отидат в канали и дерета, както винаги е било.


Не ми е ясно и поведението на мюсюлманите в контекста на въпроса знаят ли кого предизвикват и имат ли исторически спомени в главите си!?

Как ще спрат гневът на европейците-жертви не ми е ясно, но започне ли се спиране няма да има. Убеден съм, че един ислямист няма да остане в Европа, нито пък в арабския им свят.

И ако демокрацията е да викаш в държавата си всички диваци, на които самият ти си разрушил държавите и си ги ползвал като джихадисти в твоя война, е повече от наглост.

Може ли поне един световен лидер да ни каже в коя държава от ЕС има реална интеграция и на кой етнос? И моля да не ми се набутват в очите малките изключения...

Николай Марков, Фейсбук 




Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване