06/07/17 07:01
(http://www.klassa.bg/)

Днес Информационна Агенция „Фокус“ навършва 17 години

 Днес Информационна агенция „Фокус“ навършва 17-годишна възраст. Точно преди 17 години, през нощта на 6 срещу 7 юни 2000 г. беше разпространена първата новинарска емисия на първата частна българска информационна агенция.
За тези 17 години „Фокус“ остана докрай вярна на принципите за бързина, точност, коректност и достоверност, без които не може да съществува нито една съвременна медия. 
За нас, във „Фокус“, винаги най-важни са били и остават обективността, точността, конкретността и бързината в отразяването на събитията. 
По тази причина новините на „Фокус" винаги имат водещо място за всичко, което се случва в момента на събитието навсякъде в България, на Балканите, в Европа и по света. 
„Фокус“ е доказан, уважаван и желан партньор на световни информационни агенции, на десетки медии от Балканите, Европа и целия свят, благодарение на работата на своите редактори, репортери и кореспонденти. 
„Фокус“ е единствената българска медия, която целенасочено и постоянно работи за поддържането на българския национален дух, съхраняването на българското национално чувство и духовното обединение на българите от историческата българска диаспора. 
В услуга на своите читатели и слушатели и за тяхното пълноценно и своевременно информиране, „Фокус" създаде и най-голямата българска новинарска радиоверига, включваща 56 регионални радиостанции, 12 самостоятелни програми и 17 собствени офиса.
„Фокус“ благодари на всички свои настоящи и бивши служители, оставили следа в историята на първата българска частна информационна агенция.
Благодарим на своите читатели и слушатели за 17-годишното доверие и обещаваме да не ги разочароваме. 
„Фокус“ ще запази извоюваното си водещото място на достоверен, бърз и ефективен източник на информация за всичко, което се случва в момента на събитието, защото за нас проблемът с фалшивите новини не съществува и е вярно само това, което вече се е случило, а не това за което се говори. 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване