06/08/17 04:38
(http://www.clubz.bg/)

13 задържани в ДАИ при акция на ГДБОП

Акциите на спецпрокуратурата и ГДБОП са сериозен провал, излиза от доклада. Снимка БГНЕС

13 души са задържани при акция на ГДБОП в Държавната автомобилна инспекция (ДАИ) в София по схема за корупция. Това съобщи БНТ, позовавайки се на главния секретар на МВР Младен Маринов. По информация на БНТ шефът на ДАИ не е сред задържаните.

По непотвърдена информация има съмнения за продажба на шофьорски книжки на цена между 2000 и 4000 лева. Иззети са компютри и документи, а сградата на ДАИ е запечатана.

"В момента, тъй като операцията е изключително сложна и мащабна, не мога да ви дам конкретна информация. Има към момента 13 задържани лица, но може част от тях да преминат в друго качество. Така че всяка една информация към момента няма да е конкретна и последна. Предполагам, че като приключат процесуално-следствените действия под ръководството на Специализираната прокуратура в крайна сметка те трябва да вземат решение до каква степен и какво да бъде оповестено като резултат".

Това заяви Младен Маринов пред БНТ.

Публикувана на 06/08/17 04:38 http://clubz.bg/54853-13_zadyrjani_v_dai_pri_akciq_na_gdbop

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване