06/14/17 11:07
(http://offnews.bg)

Адвокатът на Роналдо: Няма пропусната декларация

Адвокатът на суперзвездата на Реал Мадрид Кристиано Роналдо - Антонио Лобо Хавиер сподели, че португалецът не е пропускал да подава декларации и добави, че единствената декларация, която не се харесва на администрацията на държавното обвинение е законна.

Вчера прокуратурата в испанската столица и комисията за икономически престъпления повдигнаха обвинения срещу нападателя за престъпления срещу Министерството на финансите в периода от 2011 до 2014 година в размер на над 14,7 милиона евро.

"Няма пропусната декларация. Има само една декларация, чието основание изглежда не се харесва на администрацията на испанската Прокуратура. Но няма норма или член от закона, който да е бил нарушен.

Обвинението на Прокуратурата, че Роналдо е укрил данъци е напълно неочаквано и играчът го възприема като несправедливо.

Случаят на Меси и на други футболисти, разследвани от испанската Прокуратура са абсолютно различни, защото тези играчи не са декларирали нищо.

Роналдо, преди да бъде подложен на разследване, е декларирал тази част от имуществото си, която подлежи на облагане на територията на Испания", каза Хавиер.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване