06/14/17 19:08
(http://www.klassa.bg/)

Бойко Борисов: Колкото по-успешни сме в борбата с контрабандата, толкова по-малко кандидати има за катаджии и митничари - не може да попълним бройките

 Няма кандидати вече за катаджии и митничари, не може да попълним бройките. Сиреч, колкото повече в борбата с контрабандата сме успешни, толкова най-търсени преди години професии, които се уреждаха с връзки, сега не могат да съберат кандидати. Това заяви премиерът Бойко Борисов по време на днешното заседание на Министерски съвет, става ясно от стенограмата на правителственото заседание. „Доста неща са направили колегите, полагаме огромни усилия. Всички министерства, които са въвлечени в тази дейност засега са много активни. С цялата си мощ държавата трябва да ги застъпи всичките тези места, в които макар и рядко, но се случва“, заявява още премиерът Борисов. „Днес вече мога да ви кажа, че в двата месеца на служебното правителство, когато министър беше Ананиев, приходите бяха със стотина милиона надолу. Днес вече агенциите, Министерството на финансите докладват, че отново сме свили контрабандата и това са докладите, които идват от независимите проверяващи системи“, допълни още той. 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване