06/14/17 14:28
(http://radiomilena.com/)

Втора група ученици от Поморие посетиха парламента по покана на Ася Пеева

dav dav dav image-0-02-05-8fb727a4c5a538bf3e1bd151064de7b1c3ce47c4e6039fbe1e26e27a0ddbd932-v

Възпитаници от шести клас на СУ „Иван Вазов“, с класни ръководители Йорданка Ванчурова и Недялка Радева, проведоха открит урок по гражданско образование в сградата на парламента. Децата посетиха пленарната зала, кулоарите, където е изложена Търновската конституция и актуалните изложби в Народното събрание.

В края на май парламента посетиха и учениците от четвърти клас на СУ „Иван Вазов“ с класен ръководител Лидия Пенова.

Посещенията на ученици в Народното събрание са традиция за депутатите от ГЕРБ-Бургас. Интересът към институцията и работата на народните представители е голям, дискусиите с учениците продължават с часове.

Днес в Клуба на народния представител ще бъде открита изложбата на Нина Жишева, която изработва арт инвалидни колички. След официалното откриване ще се проведе благотворителен търг. Поканата за експозицията е на Комисията по взаимодействието с неправителствените организации и жалбите на гражданите, на която Ася Пеева е член.

Събраните средства от изложбата на петте арт инвалидни колички ще бъдат предоставени нас толичното 36-то СОУ„МаксимГорки“ за подобряване на средата в училището, в това число
закупуване на рампи и създаване на подходящи условия за достъп на деца с увреждания.

Публикувана на 06/14/17 14:28 http://feedproxy.google.com/~r/Radiomilenacom/~3/O-noRq8E3yM/

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване