06/14/17 08:19
(http://offnews.bg)

Обвиняват кмета на Младост в шпиономания, тя отрича да е сменяла ключалки нощем

Няма да подам оставка. Не сме си свършили работата, 6 месеца са прекалено малко за управление. 

Искам да кажа на г-н Кадиев и на ГЕРБ, че ние ще останем гражданско общество. Аз нямам корумпирани сделки, заяви районният кмет на Младост Десислава Иванчева по Нова тв. Инициативният комитет, който издигна кандидатурата й, както и част от "За зелен Младост" и партията на Георги Кадиев Нормална държава, подкрепила я на вота миналата година, оттеглиха доверието си от Иванчева. Преди ден оставка подаде и зам.-кметът Никола Вапцаров.  

Причините са цяла поредица и всички са фрапантни, обясни Вапцаров. Като пример той посочи некоректно отношение към администрацията, шпиономания; тършуване нощно време в кабинетите, смяна на ключалки; гонене на хора без причина и други. 

Според Иванчева смяна на брава се наложила заради отпуск на зам.-кмета, но това станало по обяд, а не през нощта. Тя отрече всички обвинения. „Всеки има собствено мнение. Двама души са споделили нещо в пространството и са иззели функцията, че са представители на инициативни комитети. Ние ще останем гражданско общество въпреки спънките и отрицателния пиар. Единствената ми ахилесова пета са гражданите”, коментира Десислава Иванчева. 

Кристиана Тодорова от инициативния комитет обясни, че се чувстват подведени от Иванчева, която й казала, че има нужните качества и ще се справи с позицията на кмет. Наречете го жажда за власт, ако искате, обясни тя. 

Общинският съветник Стефан Марков от РБ обясни, че работата на един районен кмет е да предлага решения, а не да ляга пред камерите. По думите му родите и директори на детски градини са търсели Иванчева заради проблеми с течове, а тя се е заключвала в кабинета си. 

Представители на "За зелен Младост", които подкрепят Иванчева, коментираха, че стоят зад нея, защото политическите партии не могат да й извиват ръцете и тя се бори със системата. 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване