06/16/17 07:14
(http://www.klassa.bg/)

Путин: Не съм богат, парите не носят щастие

 Руският президент Путин отрече да притежава внушително богатство във филма интервю на Оливър Стоун, предаде РИА Новости. Стоун му казва, че има слухове, че е "най-богатият човек в света". "Нямам богатството, за което се говори", отвръща Путин. Той казва, че са измишльотина твърденията, че имал сметки в Кипър - "ако беше вярно, отдавна щяха да ги покажат".
"Не смятам, че да си богат е голямо щастие. Ето в кризата би трябвало да се мисли какво да се прави с активите, как да се спестява, как да се пренасочат и от всичко това - само главоболия. Вие сте много по-богат човек от онези, които имат дебели сметки. Вие имате собствено мнение, талант, имате възможност да ги покажете, имате възможността да оставите след себе си "забележително богатство". Парите не носят такова щастие", казва Путин и добавя " ковчегът няма джобове, никой не взема парите си на оня свят". Президентът разказва също, че няма никакви проблеми с олигарсите.
От 19 до 22 юни руският Първи канал ще покаже четирите серии на филма.


segabg.com

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване