06/22/17 04:52
(http://www.clubz.bg/)

Бойко Борисов: Каним Симеон в съвет на старейшните за председателството на ЕС

Премиерът Бойко Борисов заяви пред Нова ТВ, че Симеон Сакскобургготски ще бъде поканен в нещо като съвет на старейшините, който ще е съвещателен орган за председателството на ЕС, което ни предстои. Борисов не присъства на 80-годишнината на царя, тъй като в същия ден претърпя операция на коляното.

"Обадих се на царя, честитих му лично, казах му, че много го обичам, че са най-добри чувствата ми. Предложих му да мина да го видя", каза Борисов.

Той поясни,че е гледал опашките от хора, които са се извили, за да честитят рождения ден на Симеон. Според него на тях са се наредили голяма част от онези, които са го провалили.

"Имах възможност да гледам тези опашки. Да видя тези хора, голямата част от които го провалиха. Възнамеряваме да го поканим в един съвет на старейшините на председателството, без пари, без заплащане. Видях ги всичките царедворци, Ако не бяха тези царедворци, царят щеше да бъде премиер или президент. Царят ни е добър, царедворците са лоши", заяви Борисов.

Той изтъкна, че ако е бил на рождения ден на царя нямало да чака на опашка, защото такъв е реда.

Той е първото му телевизионно интервю след изборите.

"Език мой - враг мой. Колкото по-малко се приказва, по-добре се работи", каза премиерът.

Запитан за проблемите с коляното си той обясни, че те му идват "от акъл" И цитира майка си, която го питала "набесне ли се сине", когато той се връщал от игра на футбол.

Очаквайте подробности!

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване