06/22/17 08:39
(http://offnews.bg)

Борисов за Лозан Панов: Кое е важното, че някой му е развил болтовете?

Премиерът Бойко Борисов коментира случая с развитите болтове от гумата на автомобила, с който се вози председателят на Върховния касационен съд (ВКС). 

"Кое е важното, че някой му е развил болтовете?", обобщи Борисов случая в интервю за Нова тв.

Така той отговори и на позицията на "Мерцедес", които обявиха в сряда, че прокуратурата е манипулирала становището им в постановлението, с което прекратиха разследването. 

Борисов предложи на водещите на предаването да слязат пред сградата на телевизията и да попитат шофьорите на НСО за случая. Според техните обяснения, развъртането на болтове често се случвало. Обяснението:

"Понеже са ни на по 8-9 години колите, летни, зимни гуми се сменят - леглата на блотовете се износват и затова всеки от нас всеки е длъжен да се подпише, че проверява болтовете", разказа Борисов какво са му обяснили шофьорите. 

Според Борисов, ако Панов се страхува, трябва да излезе и да каже от кого: „Като искаш да си в гората и да ловуваш мечки не трябва да те е страх“, каза той и поясни, че всеки ден се коментират изказвания на Панов, а той не трябвало да се меси в работата на парламента.

„Всеки ден Лозан Панов - болтовете, всеки ден - Лозан Панов каза. Ами седнете си наредете съда“, каза Борисов.

"Пратете долу да кажат шофьорите в какво състояние са джантите, тези саги ми идват повече. И аз мога да коментирам това, че по шест пъти на път сме прехвърляли багажа", ядоса се премиерът и обяви темата за жълта.

Той потвърди, че скоро трябва да дойдат бронирани Лади Нива, които той поискал. "Ще дойдат скоро нивички, щом сме казали, трябва да дойдат", заключи той. 

Очаквайте подробности!

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване