06/23/17 11:05
(http://offnews.bg)

Фенове на Левски към Бурабия: Предател!

Трансферът на халфа на Левски Мехди Бурабия в Коняспор отприщи вълна от недоволство сред феновете на "сините", които заляха официалния профил на мароканеца в Инстаграм.

Голяма част от привържениците на 26-кратните шампиони насочиха гнева си директно към 25-годишния футболист, който беше залят с куп обиди в социалните мрежи.

Както е известно, полузащитникът беше основен играч в състава на Николай Митов и отборът се очакваше да се гради именно около него.

Бурабия обаче пожела да напусне и постави в патова ситуация "сините". Това принуди ръководството на Левски да стартира преговори с Коняспор, които завършиха успешно вчера.

Носителят на Купата на Турция ще плати малко над един милион лева на "сините", които преди няколко дни взеха близо 900 000 за Божидар Краев. Както е известно, талантът бе купен от датския Мидтиланд.

25-годишният халф премина успешно медицински тестове в Турция, където бе в компанията на изпълнителния директор на Левски Красимир Иванов, след което парафира договор с тима, завършил на десето място в последния шампионат на Турция.

"Ти си подъл човек. Ти си предател! Всички видяхме какъв човек си всъщност. Подкрепяхме те, но ти ни разочарова. не заслужаваш да играеш за такъв отбор като Левски...", пише един от разгневените привърженици.

Друг пък добавя: "Дано никога не се върнеш в Левски".

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване