06/26/17 16:11
(http://offnews.bg)

Роналдо върти педали и медитира

Трансферната сага около суперзвездата на Реал Мадрид Кристиано Роналдо очевидно идва в повече на португалеца и той се отдаде на медитация, докато върти педалите на велотренажора.

Роналдо публикува снимка в официалния си профил в социалната мрежа "Инстаграм" на която се вижда как е изпаднал в състояние на Нирвана след тренировка на португалския национален отбор, който участва в купата на Конфедерациите в Русия.

Спортният директор на Лил и бивш скаут на Реал Мадрид - Луис Кампос сподели, че 31-годишният футболист просто "има нужда от няколко дни, за да размишлява върху нещата".

"Мисля, че за момента Кристиано се нуждае от няколко дни, за да размишлява върху нещата.

Каза ми, че трябва да помисли, но това е нормално. Кристиано ще има време да вземе правилното решение, убеден съм в това.

Ситуацията в Реал Мадрид в момента е малко напрегната.

Той е много разстроен от това, което се случва в момента", каза Кампос пред френската телевизия "TF1".

Междувременно Португалия стигна до полуфиналите на турнира в Русия, където ще се изправи срещу Чили. Защитникът Рафаел Герейро и халфът Бернардо Силва не тренираха тази сутрин със съотборниците си от националния отбор.

Тази сутрин и двамата играчи останаха в хотела на тима в Санкт Петербург, за да преминат възстановителни процедури, докато съотборниците им се готвеха на пълни обороти за мача с латиноамериканците, който е в сряда.

Герейро получи травмата си по време на двубоя с Русия от груповата фаза и макар първоначалните съмнения за счупване на глезена да не се потвърдиха, той остава извън игра.

Силва пък получи травма в последния мач на португалците в събота, когато бе победен тимът на Нова Зеландия с 4:0. Халфът се контузи при отбелязаването на гола за 2:0 в края на първото полувреме.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване