07/03/17 10:09
(http://www.clubz.bg/)

ДСБ иска Бойко Борисов да бъде изслушан за НДК

ДСБ настоява анкетната комисия в парламента, която ще се занимава с проблемите около НДК да изслуша Мирослав Боршош, Лиляна Павлова, но и премиера Бойко Борисов. Това заяви лидерът на партията Атанас Атанасов. Той посочи, че държавата се тресе от скандали и за това тази комисия трябва да работи прозрачно.

Зам.-шефът на партията Цецка Бачкова коментира, че заради подобни скандали на заден план остават приоритетите на българското председателство.

"Бихме искали да призовем правителството и министър Лиляна Павлова възможно най-скоро да започне дебат за приоритетите, тъй като те трябва да бъдат определени с някакъв обществен консенсус и да бъдат приоритети наистина на България, а не приоритети на правителството", каза Бачкова.

Тя изтъкна, че въпреки проблемите с кадрите и административния капацитет на сайта на министерството, което отговаря за председателството все още няма обявени конкурси. Тя изтъкна, че все още не е ясно на какъв принцип ще се назначават хората, които ще се занимават с председателството.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване