07/05/17 10:28
(https://pressbulgaria.com)

„Нобел Интернешънъл” ЕАД организира успешно информационен ден за представяне на проект: „Разширение и модернизация на Нобел Интернешънъл ЕАД чрез закупуване на високопроизводителна линия за емайлиране на бойлери“

На 04.07.2017г. от 10:00 ч. на адрес гр. Елин Пелин, бул. Витоша № 48 - „Нобел Интернешънъл” ЕАД проведе информационен ден за представяне на проект „Разширение и модернизация на Нобел Интернешънъл ЕАД чрез закупуване на високопроизводителна линия за емайлиране на бойлери“, изпълняван по процедура BG16RFOP002-2.001 „Подобряване на производствения капацитет в МСП“ по ОПИК 2014-2020, съфинансирана от Европейския съюз чрез ЕФРР и от националния бюджет на Република България. На събитието бе представена информация за целите на проекта, изпълняваните дейности, бюджета и очакваните резултати, към които е насочена неговата реализация. Общо 17 души взеха участие в събитието като сред тях присъстваха клиенти, партньори и служители на фирмата. Участниците бяха информирани и за досегашния напредък по изпълнението на ДБФП № BG16RFOP002-2.001-1106-C01/09.02.2016г. Пресконференцията бе водена г-н Веселин Пасев, член на екипа за изпълнение на проекта. „Нобел Интернешънъл“ ЕАД е с основна дейност производство на слънчеви колектори и бойлери, както и цялостни системи за топлене на вода. Чрез изпълнението на настоящия проект предприятието успя да разшири значително производствения си капацитет, да разнообрази асортимента от предлагани продукти и да оптимизира производствения цикъл. www.eufunds.bg Проект № BG16RFOP002-2.001-1106-C01, „Разширение и модернизация на Нобел Интернешънъл ЕАД чрез закупуване на високопроизводителна линия за емайлиране на бойлери“, финансиран от Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския фонд за регионално развитие. Цялата отговорност за съдържанието на документа се носи от „Нобел Интернешънъл” ЕАД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че този документ отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.
Публикувана на 07/05/17 10:28 https://pressbulgaria.com/m/VS5U4TPM.html

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване