07/06/17 17:39
(http://offnews.bg)

Грандиозно: 100 групи и изпълнители се събират за шестчасов рок концерт на стадион "Васил Левски"

На 22 септември София ще бъде разтресена от шестчасов рок концерт, в който участие ще вземат над 100 групи и изпълнители.

От 17 часа на Национален стадион "Васил Левски" ще се проведе благотворителният концерт "Rockin 100", който ще подкрепи организацията "Мами в нужда" - организация, кояго оказва различна от обичайните практики подкрепа на майки, изпаднали в неравностойно социално положение и затруднени да отглеждат децата си.

На концертът ще чуем едни от най-големите класики в рока.

На сцената на стадиона ще излязат оркестъра на БНР, Джо Лин Търнър, Д2, Стенли, група "Епизод", Силвия и Теди Кацарови, Стари Муцуни, Иван Шопов, група "Хоризонт", Светльо и "The Legeds" и още много, много други, които ще изпълнят легендарни парчета на Меtallica, Linkin Park, Toto, AC/DC, Scorpions, Black Sabbath, Nirvana, Bon Jovi, Iron Maiden, Uriah Heep, Manowar, Боб Дилън и други, предаде "Werock".

Сцената ще бъде на целия терен на стадиона, а всеки от изпълнителите ще нарисува детско лице на огромно платно, което ще се превърне в едно от най-големите поп-арт творения у нас. 

Билетите на цена от 52, 50 лв. до 120 лв. ще откриете на сайта на Rockin.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване