07/07/17 06:46
(http://www.klassa.bg/)

Хороскоп 7 юли, петък

 Овен 21 март - 20 април

Ден на призив. Организирайте съвместни делови срещи и опитайте да пробиете в нова среда. Препоръчва се работа в екип. Там където сами не успявате ще се внедрите с помощта на колектива, на приятелите и близките. Тази вечер не оставайте сами. Пълнолунието превъзбужда, засилва маниакалните дапресии и увеличава рисковите положения. Не планирайте за уикенда тежки физически натоварвания, както и поемане на чужда отговорност. Смирете апетитите, откажете се от срещи, които може да ви навредят емоционално.

Работа-4

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

 

Телец 21 април – 20 май

Този ден може да напълни потребителската ви кошница. Такъв шанс може да чакате цял месец. Навлизате в тридневен силен период. Не отклонявайте покани за пътуване и нова работа. Ще ви предложат изгодна сделка и договор. Явете се на конкурси. Конкурентите ви попадат в неизгодна ситуация. Ще ви се отрази добре и малко повече физическо натоварване. Сменете един вид труд с друг, планирайте пътуване и работа на свой терен през уикенда. Една неприятност отива в миналото. Започнете диета, изхвърлете шлаката от живота си.

Работа-6

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-5

 

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Включете в екипа си и помогнете на хора с комплекси и лични неприятности. След време те ще станат основното ядро, на което ще се опрете и разчитате. Ден на тръбача, който свири сбор. Трябва да се следва субординацията, да се знае кой пред кого или след кого е и какви са личните му отговорности. Всичко предприето с мисъл за бъдещето и за колективната полза ще донесе късмет и победи, ще ви издигне в средата и ще ви затвърди позициите. Не претоварвайте очите, не се оглеждайте нарцистично дълго в огледалото.

Работа-5

Пари-5

Любов-6

Късмет-5

Здраве-4

 

 

Рак 22 юни – 21 юли

Застанете на старта и започнете нова дейност. Още утре ще се намери кой да ви препъне и подложи крак, но днес всяко начинание ще е успешно, ще донесе ползи и пари в бъдеще. Интуицията ще ви подскаже къде са малодушните и къде героите на нашето време, на които може да се опрете и доверите. Ще си проличат едиповите ни комплекси. Ден на маниакалните депресии. Тази вечер не оставайте сами, особено ако имате трудности и проблеми. За утре не планирайте рискови инициативи и срещи с потенциално опасни хора.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

 

Лъв 22 юли – 22 август

Денят преразпределя роли и отговорности, дава възможност на силните на деня да привлекат доверени съюзници и сътрудници. От всички страни се чува призив. Важно е да се ориентираш правилно, да избереш качествени хора за новите си дейности и екипи. Проведете и се явете на конкурси и състезания. Съдбата ще отсее зърното от плявата. Такъв успешен ден може да чакате цял месец. Може да постигнете успех при преговори и публични изяви. Вдигате нивото и обезпечавате финансово и интелектуално новите си проекти.

Работа-6

Пари-6

Любов-6

Късмет-6

Здраве-6

 

 

Дева 23 август – 22 септември

Родените в последната декада трудно ще направят крачка напред, ще предадат не само себе си, но и тези, които им се доверяват. Хората с комплекси трудно ще вдигнат глава, ще зациклят над проблемите и подробностите вместо да погледнат цялата картинка и да я сложат в рамката на собствената амбиция. Засилват се депресивните състояния и дори нещо, в което сте силни, знаещи и можещи може да провалите с нерешителност и съмнение в личния ви потенциал. Бъдете сигурни, че конкурентите ви ще се възползват.

Работа-4

Пари-4

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

 

Везни 23 септември – 22 октомври

Спазвайте диета, прочистете се от отровите, но по-важно е да прочистите и връзките си от вредно и неприятно присъствие. Днес всеки е в състояние да събере своите хора, да свика семейния съвет и да изложи намеренията и исканията си. Ще си проличи кой командва у дома и на работното място. Нещата ще потръгнат много добре, ако всеки си знае мястото и ако намира упование и смисъл в работата която върши. Всичко, което предприемете днес може да тръгне успешно и да ви донесе късмет. Стартирайте това, което отдавна подготвяте.

Работа-5

Пари-5

Любов-6

Късмет-5

Здраве-4

 

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Денят отделя героите от тълпата, дава възможност на този, който има какво да каже да се изкаже, да привлече последователи, съмишленици и спонсори. Сега е момента да сформирате свой екип от знаещи и можещи хора. На всички нива ще се оформят групи по интереси. Заемете прадседателското място, привлечете съюзници и нови бизнес партньори и се опитайте да направите удобни за околните личните си идеи и предпочитания. За интуитивен човек като вас това няма да е трудно. Планирайте приятелски и делови обеди и вечери.

Работа-5

Пари-5

Любов-6

Късмет-5

Здраве-5

 

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Ден на труден избор за родените в третата декада. Засилват се едиповите ни комплекси. Нещо от миналото пречи на възможноста да изживеете щастливи моменти и победи в настоящето. Ще ви предлагат изгодни условия и сделки, а вие може да се откажете в последния момент или да объркате с нещо преговорите. Не си подбивайте цената, само защото ви трябват бързо пари. Пазарете се, изявете талантите си и не се давайте без бой. Вечета може да изпаднете в депресивно състояние. Нека до вас да има близък и любим човек.

Работа-5

Пари-5

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

 

Козирог 22 декември – 20 януари

Не пропускайте шансовете за нова работа, за старт на нов проект и за внедряване в нова среда. Рекламирайте се, четете обяви, реагирайте на предложения и покани. В следващите дни ще има опити да ви извадят от играта, но днес може да се окопаете на силни позиции. От значение е с кого ще тръгнете напред. В този ден е важно да избереш екипа си, да се огледаш за качествени и съвестни хора, на които може да се опреш за бъдещите действия и проекти. Това пълнолуние ще ви направи истински боец. Ако изчакате ще загубите.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-4

 

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Приятели и близки ще се нуждаят от помоща и съветите ви. Хора в притеснено положение ще ви търсят за подкрепа и съвет. Важното е да не давате непоискани съвети, а към поисканите да се отнесете с нужното внимание и разбиране. От една страна излизат на показ личните ни комплекси, но от друга вески може да се опита да надскочи себе си и да се пребори с тях. Пълнолунието превъзбужда и ни докарва до ръба на щастието или отчаянието. Тази вечер бъдете заедно с тези, с които взаимно ще си помогнете и подкрепите.

Работа-5

Пари-4

Любов-6

Късмет-5

Здраве-5

 

 

Риби 20 февруари – 20 март

Тежък и рисков ден за родените в третата декада. Изпълвате се с неувереност и недоверие, сблъсквате се с грубост и незачитане на правата ви и губите увереност в себе си. В този ден печелят силните и пробивните, а не тези, които са склонни да се оплакват и да мрънкат. Ако сами не може да се справите с проблемите и задачите си, потърсете подкрепа. В този ден тръбачът–съдба свири сбор, среща тези, които имат нужда от подкрепа с тези, които могат да водят битки и да ги поведат. Без работа в екип трудно ще постигнете победа.

Работа-4

Пали-5

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

 

Честит Рожден Ден!

Личната ви година е шестица. Ще водите битка за нова връзка и нова любов, за нова работа и възможности в средата, в която сте се внедрили скоро. Тенденцията е къщата ви да се напълни, банковата ви сметка също, но може би трябва да почакате до ноември.

Родените днес ще се раждат като лидери, но може да изпаднат от класацията, ако не попаднат в добра среда. В детството си ще изживеят доста комплексиращи моменти. От значение е да получават подкрепа, но не и да бъдат носени на ръце. На 29-30 г и на 59-60 г ще изживеят тежки моменти и загуби и ще трябва да започнат отначало.

Заченатите днес ще запазят връзката си с отвъдното и след раждането си. Ще получават подкрепа от невидими сили, от предците и от кармата на страната си. Ще се спасяват по необикновен начин при критични обстоятелства в живота си.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване