07/08/17 18:02
(http://www.klassa.bg/)

В събота Иванка Тръмп зае мястото на баща си на преговорната маса на Г-20

 В събота Иванка Тръмп за кратко зае мястото на баща си, Доналд Тръмп, на преговорната маса по време на Г-20, като така тя седна до британския премиер Тереза Мей и до руския президент Владимир Путин, пише вестник The Hill
Обикновеното членове на кабинета заемат мястото на държавния глава в сесията, когато той отсъства. Но днес Иванка Тръмп, която е официален съветник на президента, зае неговото място. 
„Иванка седеше отзад и след това за кратко се премести на основната маса, когато президентът стана“, за да участва в двустранни срещи в кулоарите, отбелязаха от Белия дом. Американските власти обясниха, че темата, която се е обсъждала тогава, е засягала един от проектите на Иванка Тръмп, а именно финансовата инициатива на Световната банка за жените предприемачи. 
По-рано днес Тръмп заяви, че САЩ ще допринесат с 50 млн. долара за новия фонд на Световната банка за подпомагане на жените предприемачи.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване