07/08/17 09:53
(http://www.klassa.bg/)

Лили Иванова загрява за турнето на „Аполония“

 Поп дивата Лили Иванова ще бъде специален гост на празниците на изкуствата „Аполония“ в Созопол. Концертът й в Летния театър ще бъде на 1 септември, което на практика го превръща в подгряващо предпремиерен за всички фенове, очакващи турнето й. Стартът на обиколката на звездата е на 18 септември в Стара Загора, а финалът ще е на 25 октомври в зала 1 на НДК.

В курортното градче жената, която крои музикалната ни история с гласа си, ще представи песните от новия си албум, който излезе на пазара преди месец. Той е първият в дискографията на звездата, чиято обложка е картина и е лишен от всякакви надписи, дори от името й. „Корицата на албума e произведение на художника Васил Горанов. Недопустимо е да се нарушава целостта на картината. Идеята да бъде без име дава възможност музиката да бъде изведена напред и, разбира се, авторите. Този албум е един колективен творчески проект, в който композитори, текстописци, аранжори, музиканти, звукоинженери и аз сме в едно цяло като екип. Искам да благодаря на всеки един от тях за приноса им като творци и професионалисти към този проект.“, сподели наскоро за „Монитор“ Иванова. Билети за шоуто в „Аполония“ се продават в eventim.bg на цена от 40 до 60 лв. 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване