07/09/17 10:57
(http://www.clubz.bg/)

Стефан Данаилов: Радев ме забрави, не ми се обажда

Не се чувам въобще с президента Румен Радев, обяви в интервю пред бТВ Стефан Данаилов, депутат от БСП и шеф на Инициативния комитет, издигнал държавния глава за поста.

"Не, не сме се сдърпали. Човек те търси, когато има нужда от нещо, той явно няма нужда от мен и не ме търси. И аз нямам нужда от него", заяви актьорът-политик.

И призна, че не следи много президентската институция. Радев му изпратил един благодарствен СМС и след това не то потърсил.

"Аз съм помагал за други президенти, и не е било така, да се забравим за 20 дни. В крайна сметка, някакво уважение. Няма интрига никаква, просто човекът е такъв характер, решава, това е", каза още той.

Данаилов добави, че "някои от ходовете му не бяха правилни" - например служебният кабинет, от които някои министри не били "толкова успешни". Но пожела на държавния глава:

"Да е жив и здрав, да е смел, да се усмихва повече."

Той коментира накратко и лидерката на БСП Корнелия Нинова.

"Много я харесвам, тя е твърда, упорита, решителна до крайност. Тя е склонна на моменти да се паникьосва. Не, не паникьосва, крайна дума е, но преди големи конгреси често е изнервена."

Депутатът от левицата готвел книга, но се чудел кое да разкаже и кое да премълчи.

"Ако трябва да разтворя всичко в книгата ще има съд”, каза той.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване