07/10/17 05:12
(http://www.clubz.bg/)

Ето как се подпалват безнаказано две коли в Горна баня (ВИДЕО)

Двама души се приближават до паркирали автомобили, единият ги залива, а другият ги подпалва.

Това показват разпространени от компютърния специалист Иво Мирчев любителски кадри. Мирчев бе и кандидат-депутат и участник в кампанията на "Да, България".

Пожарните коли се отзовали бързо на мястото на инцидента. Мирчев предложил линк с кадрите на полицаите, но те отказали с мотива, че не всеки има интернет и щели да прехвърлят файловете по-късно.

Вижте кадрите - може да познаете някой от престъпниците.

Ето и цялата публикация на Иво Мирчев заедно с кадрите:

"Тази нощ запалиха два автомобила пред блока ни в Горна баня. Извършителите са двама. Първият залива със запалима течност, а вторият драска клечката. На камерите не се виждат детайлно лицата им, но погледнете, възможно е някой от тях да ви е познат.

Пожарната дойде бързо и съвсем адекватно, въпреки че се оказа екипировката им е в трагично състояние. Малко ме учудиха полицаите от 6 РПУ. Посикаха ми видеозаписите от камерите на диск или флашка. Предложих им ги като линк в интернет (най-бързо и ефективно). Отговориха, че не всички имали интернет и утре щели да дойдат с диск*. МВР е още в предния век.

А държавата ни е още по-назад, след като нещо подобно се случва и извършителите най-вероятно ще останат безнаказани, а МВР просто ще... регистрира.

*При 50 GB записи от последните дни не знам МВР как си представя, че трансферираме толкова информация."

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване