07/17/17 11:42
(http://offnews.bg)

Военен почина, след като бе прегледан и освободен от Спешното

Зам.-командирът по техническата част на бригадното командване на Военно формирование 26 400-Благоевград подп. Пламен Пацов е починал в събота, след като му е прилошало, прегледал се е в спешното и след това е бил освободен от дежурния лекар с мотив, че му няма нищо, съобщава сайтът pirinsko.com.  

Сайтът пише, че смъртта му е настъпила само няколко часа, след като 44-годишния военнослужещ посетил Спешно приемно отделение на благоевградската болница. На командир Пацов му прилошало и отишъл в Спешното, там дежурният лекар му направил електрокардиограма. Казал му, че му няма нищо и го изпратил да си ходи вкъщи.

Малко преди 17:00 часа обаче отново му станало зле и въпреки усилията на медиците от Център за спешна медицинска помощ - Благоевград той е издъхнал.

Сайтът пише още, че кварталът, в който е живеел командирът, в благоевградския кв. Еленово, е бил препълнен с полиция, служители на ДАНС и криминалисти от Областна дирекция на МВР-Благоевград. На място е бил и командирът на на Военно формирование 26 400-Благоевград подп. Иван Иванов.

Близките и военните настояват да се направи незабавна аутопсия, за да се установи причината за смъртта. 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване