07/17/17 19:46
(http://offnews.bg)

Камбуров: Аз, Бонев, Бащата и Аян сме Локо, не и Крушарски

Легендата, да, спокойно може да използваме тази дума за Мартин Камбуров, даде емоционално изявление защо напуска Локомотив Пловдив. Нападателят е стигнал до това решение, след като отношенията му със собственика Христо Крушарски са се влошили. Марто обясни през сълзи на Лаута:

"Формалност е как напускам, дали е по взаимно съгласие… никога не съм ощетил Локомотив, никога не съм печелил от Локомотив. Напротив, само съм давал. Причината е неадекватни решения и изказвания на президента. Той не е Локомотив. Локомотив е публиката и тези хора като мен, които са си оставили имената – Бонев, Бащата, Бог да го прости Аян, аз съм в това число. Така че аз не си тръгвам."

"Аз съм стоял три години когато нямаше никой тук и съм стоял без заплата, феновете ни събираха пари. Да се казва, че сега си тръгвам заради пари е малко смешно", добави обиденият Камбуров.

Камбуров заяви твърдо, че информацията, че не е играл срещу Етър заради неплатени заплати е абсолютно грешна. "Не може след 140 гола да си тръгвам така. Той е човекът, който дава парите и поръчва музиката. Говореше се, че преди мача в Ловеч съм си тръгнал заради парите – крайно грешна информация.

Май месец накрая бяхме взели само за януари заплата и оставаха 4 мача преди края на сезона. Имахме някакъв шанс за Европа, нямаше един лев в клуба, аз изкарах от мен си една сума, за да дам на клуба да се раздадат пари. Едва ли Камбуров не е играл срещу Етър заради пари."

Ето и как коментира последния си разговор с Христо Крушарски: "Точно 3 минути го слушах, беше доста емоционален. Каза неща, които няма как да каже на Мартин Камбуров. Аз съм човек с име и достойнство. С този човек няма какво да си кажа повече.”

Вариант да се завърне голмайсторът коментира така: „Не трябва да разговарям с него, няма какво да си кажа с него. Аз не си тръгвам от Локомотив. Локомотив е публиката, Христо Бонев, Христо Колев, Мартин Камбуров – това е Локомотив. Исках да си завърша кариерата подобаващо. Някои от феновете може би ще ме подкрепят. Всеки си има право на мнение, но това е истината. За мен си не съм решил дали ще продължа да играя”.

Камбуров има оферти от Черно море и ЦСКА 1948. Въпросът е дали ще поиска да троши нови рекорди в "А" група, или да помогне на своите приятели в София.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване