07/17/17 22:26
(http://offnews.bg)

Новобранците от Септември козируваха два пъти на Дунав

Септември получи суров урок при завръщането си в елита. Софиянци бяха ошамарени 2:0 от Дунав насред "Васил Левски" в първия кръг.

При нулев интерес националният стадион изглеждаше зловещо. Септември ще го ползва, докато се направи осветлението на този в Бистрица. После новобранците се местят в бърлогата на "тигрите".

Дунав показа, че бързо е преодолял отпадането от Иртиш в Лига Европа и ще бъде отново фактор у нас. Още в 4-ата минута капитанът на гостите" Диян Димов изведе отлично в наказателното поле Васил Шопов, който с много техничен удар с външен оплете топката в мрежата.

В 52-ата минута Будинов подаде на Хубчев. Левият бек с перфектно центриране намери Карагерен, който от въздуха направи резултата 2:0 на стадион "Васил Левски".

Ситуацията за Септември стана безнадеждна в 62-ата минута, когато централният бранител Траян Траянов си изкара втори жълт картон. Домакините трябва да са благодарни, че Будинов нацели гредата, а Костадинов, Шопов аристократично пропуснаха.

В Септември не могат да се сърдят на никого, въпреки че при резултат 0:1 гол на Мартин Тошев беше несправедливо отменен заради засада. Този мач си беше за Дунав!

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване